facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marielle Administratie en Belastingadvies

Marielle Administratie en Belastingadvies

Info

Administratie en Belastingadvies voor kleine ondernemers en stichtingen.
Persoonlijk contact, begrijpelijke taal, gewaarborgde kwaliteit en actuele kennis,



"Administratie en Belastingadvies voor kleine ondernemers en stichtingen. Persoonlijk contact, begrijpelijke taal, gewaarborgde kwaliteit en actuele kennis"
Adres:
Telefoonnummer: 06-40200905
Stad: Heesch



op zoek naar gerelateerd: Administratiekantoor Heesch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Qees Qees 926 meter Wij van Ufacility facilitair dienstverlener BV werken al geruime tijd met grote tevre...
Akker Makelaardij Akker Makelaardij 1 km Erg goed te spreken over Akker makelaardij. Korte communicatielijnen, goede service e...
Glas & schildersbedrijf van Ballegooij Glas & schildersbedrijf van Ballegooij 3 km Schilders, Glaszetters, Behangers & Stucadoors voor vve's, bedrijven en particulieren...
Recensies
Mariëlle, het linken van je naam aan jouw bedrijf staat synoniem voor gedegen en deskundige advisering met oog voor specifieke klantomstandigheden. Dat sloot prima aan bij toen ikzelf mijn adviesbureau - op een heel ander terrein- enkele jaren geleden begon als fris vervolg op een jarenlange werkzaamheid in loondienst. De complementaire rol die "Mariëlle" voor mijn bedrijf vervult is daarmee niet alleen zakelijk dik in orde maar ook perfect passend voor mijn persoonlijke situatie. "OConsultancy Pieter Ossenblok"
Ik ben al enige tijd klant van Mariëlle. Wat ik vooral in haar waardeer zijn haar adviezen en tips. Ze deelde die al ruimhartig in ons allereerste gesprek, nog voordat ik klant van haar was. Mariëlle is zeer deskundig en klantgericht.
Heel rustig en integer. Cijfers daar heb ik niks mee en gelukkig hebben we Marielle daar voor. Geeft zoveel rust. Vragen legt ze helder en geduldig uit. Wij zijn heel blij met Marielle
Als jonge ondernemer wil je vooral in het begin eerst alles zelf doen, moet toch makkelijk kunnen.Wat fijn is het dan dat Mariëlle met haar kennis mij zo geweldig helpt om zakelijk de belasting en boekhouding op orde te krijgen. Geeft rust en zo kan ik mij meer focussen op waar ik goed in ben, verzekeringen. Een groot pluspunt is dat Mariëlle rustig uitleg geeft over wat je kunt en wat mogelijk is voor je bedrijfje. Zij geeft mij het gevoel erg betrokken te zijn. Mariëlle is goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, dus zit je met vragen, zij helpt zoeken naar een voor jou juiste oplossing. Mariëlle Administratie en Belastingadvies is zeker een aanrader.
Marielle heeft ons vakkundig geholpen met de administratie van onze nieuwe camperplaats. Een aanrader.
Marielle is echt super aardig, heeft heel veel kennis en denkt mee met oplossingen en suggesties om problemen op te lossen, of processen te verbeteren. Zoals het indienen van een bezwaarschrift van de BTW aangifte, ik was zelf zo klungelig geweest om voordat ze mijn boekhouden deed het niet te hebben gedaan. Ze heeft een mooie bezwaar geschreven en opgestuurd, dit leverde mij veel rust en minder stress op! Dankjewel Marielle ik raad iedereen haar zeker aan!
Mariëlle is een kundige en gezellige vrouw. Ze helpt mij als ZZP-er met al mijn vragen en leert me de boekhouding op te starten en te onderhouden. Ik beveel haar zeer aan! Ik word heerlijk Dank Mariëlle!
Mariëlle doet sinds juni 2019 mijn boekhouding. Fijn persoon om mee te werken, communiceert helder en duidelijk en legt complexe informatie op een heldere manier uit. Bespaart mij een hoop werk en energie welke ik weer in mijn eigen bedrijf kan steken. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid