facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marieke Zentjens Fotografie

Marieke Zentjens Fotografie

Info

Day in the life sessies | Kinderfotograaf | Familiefotograaf | Newbornfotograaf | Lifestyle | Maarheeze | Puur |



"Documentaire fotograaf - Ik breng authentieke verhalen in beeld met mijn camera.Portretfotograaf - Ik vertaal emoties en persoonlijkheid in portretfotografie."
Adres: Sikkel 23, 6026 DH Maarheeze
Stad: Maarheeze
Route: Sikkel 23
Postcode: 6026 DH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MRfotografie MRfotografie 1 km Vanuit de gedachte ‘als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg’ vroeg ik Marieke ...
Recensies
Vanuit de gedachte ‘als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg’ vroeg ik Marieke om een day in the life sessie van mij te bekijken met haar ervaren blik. Marieke nam voor onze afspraak mijn foto’s door en werkte de vragen die dit bij haar opriep en de sterke punten uit. In een fijne sfeer liet ze mij vertellen over de context en vanuit welke gedachte ik bepaalde beelden vastlegde. Tijdens ons gesprek hierover, raakte Marieke bepaalde punten aan die tot dan toe voor mij een blinde vlek waren. Weer thuis ontving ik een mooi vormgegeven document waar alle belangrijke gesprekspunten in staan. Door de bewustwording en doordat het concreet geformuleerd is, kan ik bij volgende shoots meteen deepdiven. Je ziet, hoort en voelt aan alles dat Marieke veel liefde in haar fotografie, en dus ook in de mentorsessie stopt. Heel waardevol!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid