facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marieke's Gezond Verstand

Marieke's Gezond Verstand

Info

Eerlijk advies over gezond leven, eten, werken en bewegen

Geschiedenis

Ik sta fit en vol plezier in het leven. Graag help ik je dit ook te bereiken. In mijn praktijk adviseer ik over gezonde voeding en levensstijl. Met mijn unieke persoonlijke aanpak help ik je vitaal te worden/blijven. Kortom hoe je lekker in je vel komt te zitten, letterlijk en figuurlijk. Voorbeelden van vraagstukken waar ik mee kan helpen zijn:

•Hoe bereik ik een gezond gewicht? Hoe blijf ik op gezond gewicht?
•Hoe zorg ik voor voldoende energie? Hoe wordt/blijf ik vitaal (fit en energiek)?
•Wat is voor mij gezonde voeding? Wat kan ik veranderen aan mijn voedingsgewoonten?
•Beweeg ik genoeg? Hoeveel moet ik bewegen?

Marieke's gezond verstand gaat voor vitale mensen thuis, op het werk en in de sport, overal met een unieke persoonlijke aanpak. Kijk voor meer informatie verder op de www.mariekesgezondverstand.nl, of neem contact op [email protected]

Bedrijven/organisaties verwijs ik naar www.coachmarieke.com, daar lees je meer over mijn werk als vitaliteitsadviseur op de werkvloer.



"Eerlijke advies over gezond eten. Wetenschappelijk onderbouwd programma en producten. Marieke geeft persoonlijk en maat gemaakt advies."
Adres: Stroomwal 42, 1967JK Heemskerk
Telefoonnummer: 0653403460
Stad: Heemskerk
Route: Stroomwal 42
Postcode: 1967JK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vital24 Vital24 403 meter De stap naar een gezondere levensstijl voor jong en oud(er)! Voedingsadvies en person...
Reva Centre Reva Centre 484 meter Reva Centre; dé specialist in fysiotherapie, arbeidsrevalidatie en preventieve traini...
ijmondfit ijmondfit 1 km IJMOND FIT is buitensporten met een smile. Plezierig sporten onder professionele bege...
FitBewust Personal Coaching FitBewust Personal Coaching 1 km Afgelopen jaar fijn met Gerard gewerkt. Ik zit veel beter in mijn vel en voel me ster...
ConfidenceBoost; Help je kind faalangst te overwinnen ConfidenceBoost; Help je kind faalangst te o... 3 km Ik help ouders met het stimuleren en optimaliseren van het zelfvertrouwen bij hun kin...
Somethingelse Health Somethingelse Health 3 km Straight Away maakt afslanken leuker, lekkerder en vooral sneller. Wel staat Straight...
Recensies
Marieke is een deskundige en betrouwbare coach die gedurende t traject altijd paraat stond voor vragen. Haar nuchtere wijze van aanpak hielp mij om zaken niet te groot of te zwaar te maken, voor al tijdens t vasten. Marieke kijkt goed naar jou als mens en maakt hiermee haar begeleiding op maat en afgestemd op jouw levenswijze en behoefte. Volgende keer ga ik zeker weer naar Marieke voor begeleiding. Sportvasten is mij goed bevallen ookal vond ik T twee dagen zwaar. Resultaat is mooi!!! Marieke bedankt !!!!
Ik heb de 10-daagse sportvasten trainingsprogramma bij Marieke gevolgd. Een mooi product met alle benodigdheden compleet. Van tevoren een intake gesprek met Marieke met duidelijk informatie en toelichting, tijdens de 10 dagen ook dagelijks contact over het verloop. Uiteindelijk hebben we een mooi resultaat behaald met het verlies van 4 kilo lichaamsgewicht en aantal cm taille-omtrek uiteraard naast het herprogrammeren van mijn lichaam! Ik merk dat ik minder behoefte heb om grote hoeveelheden te eten en kan daarmee doorgaan met mijn doelen te behalen. Na afloop heb ik samen alles uitgebreid met Marieke doorgenomen en heeft zij mij ook de informatie gegeven op welke manier ik mijn doelen kan bereiken. Ik zou sportvasten zeker aanraden, maar vooral Marieke als coach!
Ik heb via Marieke de 10 daagse sportvasten kuur gedaan. Dit was erg geslaagd, goeie uitleg gehad vooraf, en ook tijdens de kuur dagelijks contact. Ik ging voor vetverlies, dat is gelukt, maar ook meteen te horen gekregen dat ik te weinig at voor wat ik aan beweging deed. 4x per week sporten dus na de kuur, weer uitleg gehad wat ik moet blijven eten om aan die calorieën te komen. Ik merk nu al na 3 dagen na het einde van sportvasten dat het hardlopen veel makkelijker gaat, beter vol te houden is, en dat ik mijn fitter en energieker voel! Nu nog alles goed in de praktijk brengen dat ik de vetverbranding op peil hou! Maar ik kan altijd nog tips aan Marieke vragen indien ik er niet uit kom. Een top coach!
Een paar maanden geleden ben ik met Marieke in contact gekomen omdat ik interesse had in de Vegan Detox. Na het volgen van de 10- daagse Vegan Switch wat heel goed te volgen is door de afwisselende en heerlijke recepten voel ik me fitter en heb ik meer behoefte gekregen aan verschillende groenten en fruit en gebruik ik minder dierlijke producten. Ik heb veel meer energie gekregen en er zijn ook enkele kilo's van af, dus dat is mooi meegenomen! Marieke is een betrokken coach en geeft advies op maat.
Ik heb bij Marieke de Vegan Switch gedaan! Marieke haar uitleg, haar persoonlijke aandacht en begeleiding erg fijn! Na dat ik de Vegan Switch heb gedaan was ik 4 kilo kwijt. Ik kan Marieke haar diensten aan iedereen aanraden mocht je op zoek zijn naar een gezonde manier om af te vallen die je ook blijvend kan toepassen!
Marieke geeft adviezen, die helemaal bij jouw wensen passen. Zij houdt hierbij rekening met persoonlijke voorkeuren en schema's zodat het voor iedereen die fitter wilt worden haalbaar is! En het mooie, na 10 dagen lekkere recepten heb je al resultaat!
Top coach weet waar ze over praat. Heeft veel verstand van voeding en luistert goed naar je. Heerlijk om mee samen te werken.
Heel fijn om naast "de stok achter de deur" ook nog goede info te krijgen over wat je beter wel en beter niet kunt eten en waarom niet!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid