facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marianne & Yara Trouwfotografie

Marianne & Yara Trouwfotografie

Info

Bruidsfotografie, wanneer liefde de lens ontmoet.

Gaan jullie binnenkort trouwen? Dan zijn wij misschien wel de fotografen die je zoekt, mail ons een afspraak zodat wij jullie persoonlijk naar wensen kunnen luisteren en jullie info kunnen geven.

Geschiedenis

Wij, Marianne Bras en Yara Brouwer, zijn de gezichten van wanneer liefde de lens ontmoet. Een paar jaar geleden kwamen wij erachter dat we behalve de passie voor fotografie ook de passie voor trouwfotografie deelden. Men denkt vaak dat wij moeder en dochter zijn, dat zijn we niet maar zo voelt het wel!

Nu al vele bruiloften verder hebben we besloten om de krachten te bundelen. Op deze pagina vinden jullie ons portfolio werk en leuke nieuwtjes wat alles te maken heeft met bruiloften. Jullie trouwdag is tenslotte een heel bijzonder moment die wij graag op een speelse pure manier willen vastleggen, zodat het hele dierbare herinneringen worden.

De voordelen van twee fotografen op jullie trouwdag vertellen wij jullie graag persoonlijk. Ga je binnenkort trouwen en wil je meer informatie? Stuur ons een privé bericht.

Graag tot ziens,
Liefs Marianne & Yara

Adres: Poldermeester 5, Wilnis
Stad: Wilnis
Route: Poldermeester 5


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid