facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marian Sloot Yoga

Marian Sloot Yoga

Info

Welkom op de Facebook pagina van Marian Sloot Yoga. Ik ben Marian Sloot en sinds 2005 geef ik met veel plezier yoga lessen.

Geschiedenis

Welkom op mijn Facebook pagina! Leuk dat u mij gevonden heeft. Kijkt u gerust even rond misschien wordt u net als ik enthousiast over yoga! Ik ben Marian Sloot en sinds 2005 geef ik met veel plezier yoga lessen in Loerbeek gemeente Montferland (de Achterhoek). Mijn opleiding volgde ik bij de Saswitha opleiding in Bilthoven. Deze opleiding is erkend door de vereniging van yogaleerkrachten Nederland en de Europese yoga unie. In de loop der jaren heb in nog verschillende bijscholingen gevolgd o.a. in ayurvedische massages, meditatie en adem en ontspanningstherapie. Als u nieuwsgierig bent geworden of u heeft nog een vraag neem dan gerust contact met me op. U kunt vrijblijvend deelnemen aan een proefles.

Adres: Didamseweg 32A, 7036 AP Loerbeek
Telefoonnummer: 06-18228785
Stad: Loerbeek
Route: Didamseweg 32A
Postcode: 7036 AP


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid