facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marian Peters Makelaardij

Marian Peters Makelaardij

Info

Verbinden met Marian Peters Makelaardij.
Zorgeloos je droomhuis kopen of het verkopen van je huidige woning.

Ik ben je graag van dienst!



"Marian Peters Makelaardij is een kleinschalig en vrouwelijk makelaarskantoor. Gezien de jarenlange ervaring in de makelaardij denken wij graag met u mee en adviseren wij in de aan- of verkoop van uw woning. Als makelaar in Enter ligt ons servicegebied in de regio Enter en omstreken, zoals Wierden, Rijssen, Borne, Delden en meer."
Adres: Voormors 22, 7468 HA Enter, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 06-34089668
Stad: Enter
Route: Voormors 22
Postcode: 7468 HA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Marian Makelaar, Makelaar Enter, Makelaar Rijssen, Witmoesdijk 7a Enter, Funda Enter, Marijkelaan 7 Enter, Seniorenwoning Enter, Marijkelaan Enter
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Asbroek - Verzekeringen Makelaardij Hypotheken RegioBank Asbroek - Verzekeringen Makelaardij Hypothek... 434 meter Prima makelaar. Persoonlijke service en kennis van zaken!
Recensies
Zeer actieve en meedenkende makelaar. Zegt waar het op staat, fijne gesprekspartner en eerlijk in doen en laten naar zowel de kopende als verkopende partij. Ze weet beide partijen te koppelen waardoor er een goed gevoel aan beide zijden koop & verkoop ontstaat. Zeker aan te bevelen dus !!!
Als verkopende makelaar van de woning die ik heb aangekocht was marian peters erg duidelijk en eerlijk. De communicatie was goed en ik kreeg geen opdringerig maar juist een vrij gevoel. Ze kwam professioneel maar toch ook erg persoonlijk over. De afhandeling verliep correct en in goed overleg. Ik zou Marian zeker aanbevelen als verkopende makelaar! Bedankt voor de hulp en succes.
Heeft ons helder en duidelijk advies gegeven bij de aankoop van ons eerste huis.
Prima makelaar kennis is top
Komt afspraken niet na
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid