facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mariage Bruidsmode

Mariage Bruidsmode
Adres: Parallelweg 26E, 5664 AD Geldrop, Nederland
Telefoonnummer: 040 286 9165
Staat: Noord-Brabant
District: Geldrop-Mierlo
Stad: Geldrop
Route: Parallelweg
Huisnummer: 26E
Postcode: 5664 AD


Openingstijden

maandag: 13:00–17:30
dinsdag: 10:00–17:30
woensdag: 10:00–17:30
donderdag: 10:00–17:30
vrijdag: 10:00–17:30
zaterdag: 09:30–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Hier een pak voor schoonzoon uitgezocht, prima geholpen maar op de vraag om extra stof en mogelijkheden om voor Klein zoon een broek en jasje hebben we na 3 weken nog geen reactie gehad helaas
Ik ben een paar maanden geleden erg fijn geholpen bij het uitzoeken van mijn jurk. Zij namen echt de tijd voor mij en ik mocht veel jurken passen. Ook toen ik twijfelde tussen 2 jurken kreeg ik goed en persoonlijk advies.
Prachtige jurk hier gekocht. Personeel is erg behulpzaam en neemt de tijd voor je.nAls er iets is, helpen ze direct met het vinden van een oplossing.
Ik heb erg uitgekeken naar de dag dat ik voor het eerst trouwjurken ging passen maar mijn ervaring met Mariagebruidsmode was teleurstellend. We werden kil ontvangen en het voelde niet goed. Ik kreeg zeer weinig advies terwijl je dit wel zou verwachten als je een VIP arrangement hebt. Ik was de enige in de winkel maar er werd geen tijd voor mij gemaakt door andere ervaren collega's. Het meisje die mij heeft geholpen deed erg haar best aan haar heeft het niet gelegen. Zij vroeg of we nog wat wilde drinken maar dit was volgens haar collega niet nodig omdat zij vond dat we toch al klaar waren met passen. De site ziet er aantrekkelijk en uitnodigend uit maar de realiteit is teleurstellend omdat er dingen worden aangeboden en eenmaal in de winkel wordt dit niet waargemaakt. Bijvoorbeeld een goodie bag die je normaal gesproken zou moeten krijgen als je een VIP arrangement hebt geboekt.
Hele slechte ervaring. Ik ben een plus size vrouw maar er waren in de winkel geen jurken in mijn maat. Verder vond ik degene die me hielp zeer vernederend bezig over mijn postuur. In een klap was mijn zelfvertrouwen weg en ik was bij dat ik een hele goede ervaring had bij de vorige bruidszaak anders had ik af willen zeggen omdat ik niet meer durfde. Ik zou een jurk aan moeten doen en dan zouden ze een andere jurk voorhouden om te laten zien hoe het eruit komt te zien. Net of dat een goed beeld geeft. Schandalig dat jullie plus size aanbieden. Want het is er niet.nnIk zou jullie minder dan 1 ster willen geven maar dat gaat helaas niet. Voor de plus size modellen zou ik zeggen ga hier niet heen bespaart je een hoop tranen en een deuk in je zelfvertrouwen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid