facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Margje Rutsen Hondeninstructeur

Margje Rutsen Hondeninstructeur

Info

Hondentraining op maat bij u thuis.
Geen standaard lespakket; begeleiding aangepast aan uw wensen. Positieve trainingsmethode
Puppy-/en gehoorzaamheidstraining, geven van inzicht in hondengedrag

Adres: Hanebalk 25, 1687 TJ Wognum
Telefoonnummer: 06-23574358
Stad: Wognum
Route: Hanebalk 25
Postcode: 1687 TJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Therapiehulphond Therapiehulphond 3 km Voor mensen die een maatje nodig hebben en daar hulp bij nodig om deze te trainen in ...
Recensies
Vorig jaar is Margje bij ons thuis geweest om tips te geven bij de opvoeding van onze toen 3 maanden oude pup Jack Russel Sam. De tips waren simpel, maar van goud. Sam groeide snel op tot een zeer gezellige, leuke, speelse hond die zeer goed luistert. Onlangs had Sam 's avonds angstaanvallen. Wederom hebben we contact opgenomen met Margje. En ja hoor, na weer een paar gouden tips was Sam binnen 48 uur van haar angstaanvallen af. De persoonlijke contacten en de tips die gebaseerd zijn op het karakter de hond, maken van Margje een zeer sympathieke en ontzettend goede hondeninstructeur.
Margje is de beste hondentrainer van Nederland! Ze past haar expertise en kennis toe op individueel niveau, is geduldig en ook heel aardig. Ze heeft onze onzekere, lieve hond de afgelopen jaren heel kundig geholpen en die draait haar poot nu niet meer om voor de leuke en uitdagende spelletjes die ze bij Margje mag doen. Sinds kort is onze jongste en nog onzekerdere hond die angst-aggressie vertoont bij Margje begonnen en we zien nu al verschil! Ik raad Margje aan voor iedereen die van hun hond houdt!
Slim en hard werkende instructrice. Zeer vaardig en vakkundige aanpak. Margje heeft onze familie en onze vrienden met honden zeer goed gecoached en getraind. Ook zijn haar sociale vaardigheden ruim bovengemiddeld. Een absolute aanrader! Margje kan over weg met iedere hond, en ook vrijwel iedere de baas en/of bazin. Maak kennis, en laat u verbazen. Getekend, een zeer tevreden klant.
Altijd een feestje bij Margje. Mijn hond heeft zoveel meer zelfvertrouwen sinds ze bij Margje traint.
Margje is fantastisch! Samen met Bent helpt zij mijn zoon over zijn hondentrauma heen.
Vriendelijk, professioneel, neemt de tijd voor jou en je hond. Maar ook als je angstig bent voor honden echt aan te raden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid