facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Margit Kengen - Interieurarchitect

Margit Kengen - Interieurarchitect

Info

Wil je zeker zijn van écht onafhankelijk interieuradvies, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ook gratis advies is mogelijk, kijk op de website...

Geschiedenis

Margit Kengen
Ruim tien jaar ben ik inmiddels werkzaam als interieurarchitect waarbij elke opdracht opnieuw een uitdaging biedt. Geen enkele ruimte en geen enkele klant is immers hetzelfde.

Vanuit mijn vakgebied ben ik er van overtuigd dat een goed ontworpen interieur bijdraagt aan rust, ontspanning en behaaglijkheid in onze leefomgeving. Dit is in ons hedendaagse drukke bestaan geen overbodige luxe.

Voor een maximaal resultaat is het dan ook niet onverstandig iemand in te schakelen die hier in thuis is en die voldoende ervaring heeft om alle wensen te kunnen vertalen naar een goed ontwerp. Verder ben ik van mening ik dat er bij goed professioneel advies synergie ontstaat, zodat het geheel meer is dan de som der delen.


Diensten
Als zelfstandig interieurarchitect ontwerp ik een interieurplan op maat waarbij je onder andere de keuze hebt uit één van de aantrekkelijk geprijsde pakketten. Doordat ik zelfstandig en onafhankelijk interieurarchitect heeft dit een aantal voordelen voor de klant, kijk hier voor op de website.


Interieurtips
Het is bij een goed ontwerp belangrijk om een aantal basisprincipes goed toe te passen. Zoals het lijnenspel en vormen, kleuren en materialen. Maar ook een goede akoestiek is belangrijk bij het ontwerp van een ruimte. Ik heb geprobeerd om deze basisprincipes op een toegankelijke manier te beschrijven zodat je hier zelf mee aan de slag kan gaan. Deze vindt je terug bij de interieurtjes op mijn website.


Blog
Daarnaast schrijf ik ook een blog over interieur & design. Hiermee wil ik je graag op de hoogte houden van nieuws op het gebied van wonen en interieur. Maar hier is ook uitgebreide informatie terug te vinden over diverse producten.

Adres: Heisterbrug 14, 6365 CD Schinnen
Telefoonnummer: +31 6 47 18 12 64
Stad: Schinnen
Route: Heisterbrug 14
Postcode: 6365 CD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
I Like Creative I Like Creative 813 meter I like creative is een webshop waar je hobby artikelen kunt kopen. onder andere vinyl...
Plameco Plameco 842 meter Of het nou gaat om een nieuwe vloer of de uitvoering van een complete verbouwing. Bij...
Recensies
Het afgelopen half jaar heb ik met hulp van Margit mijn appartement in Leiden ingericht. De afgelopen jaren was ik al een trouw lezer van haar interieurblog. Het proces van het inrichten was samen met Margit een feest! Ze had ideeën waar ik niet op was gekomen, kon schijnbaar onoplosbare problemen oplossen en sloot goed aan bij mijn eigen voorkeuren. De inrichting is nu voltooid, dat is jammer, het einde van een creatief, opwindend, gezamenlijk proces met een prachtig resultaat. Ik heb een heerlijk thuis.
Een huis compleet opnieuw inrichten met meubels, stoffen en kleurkeuze etc. is een hele klus. Hoewel wij ongeveer wel wisten, wat we wel en niet wilden, hadden we toch behoefte aan een sparring partner: iemand die met ons meedenkt en ons adviseert over onze keuzes. Hoe kom je aan zo iemand ? Vaak gaat dat via, via , maar omdat wij vanuit het Westen naar Limburg verhuisden kenden we niemand die ons op het goede spoor zette. Dan ga je maar eens op “binnenhuisarchitect Zuid Limburg” googlen en dat leverde veel hits op. Margrit haar site sprong er voor ons uit door de smaakvolle manier waarop ze de site had ingericht en vooral door haar tips en kennis van materialen en producten. Na een intake gesprek waarin wij haar onze ideeën vertelden, heeft ze dit prachtig vertaald in een 3D presentatie, wat ons direct in ons nog te bouwen nieuwe huis bracht. Met deze “blauwdruk” zijn we aan de slag gegaan en hebben met behulp van haar adviezen, haar productkennis en haar uitgebreide netwerk uiteindelijk een prachtige inrichting kunnen verwezenlijken. Daarbij kwam haar gevoel voor kleuren ook heel goed van pas.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid