facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marge in Charge

Marge in Charge

Info

Marge in Charge is er om jouw event en/of bedrijf een boost te geven. Ben je toe aan een volgende stap maar heb je hulp nodig? Supercharge your company en zet Marge in Charge. Ik richt mij met name op start ups en kleinere bedrijven.



"Als 'groene' social match maker heb je met mij een echte ambassadeur in huis! Ik ben jouw kansen grijper en ben altijd op zoek naar waardevolle samenwerkingen. Je kan me met recht een echte rechterhand noemen, die meedenkt, meehelpt, motiveert, support en inspireert.Samenwerken is mijn lievelings en het belangrijkste vind ik om met respect met elkaar om te gaan.Het 'noodzakelijk kwaad' als social media wordt ineens heel leuk, als ik het voor je doe! Met brainstorms om nooit meer zonder inspiratie te zitten "
Adres:
Telefoonnummer: +31651600504
Stad: Roelofarendsveen



op zoek naar gerelateerd: Personal assistant voetballer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid