facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marga Haveman Photography

Marga Haveman Photography

Info

Portretfotografie Architectuurfotografie Zwartwitfotografie Bedrijfsfotografie

Geschiedenis

Marga Haveman is franchisenemer van Monuta in Assen en omgeving. Marga is een vertrouwd gezicht in de regio. Zij is geboren en getogen in Assen en al sinds 1996 is zij werkzaam als uitvaartverzorger. “Ondanks dat ik een ervaren uitvaartverzorger ben, leer ik in dit vak nog steeds nieuwe dingen, want geen uitvaart is hetzelfde.”

De samenwerking met Monuta is voor Marga een logische keus: “Ik ben zelf al jaren bij Monuta verzekerd en sta achter de visie en uitstraling van de organisatie. Die sluiten naadloos aan op mijn eigen ideeën over het verzorgen van uitvaarten. Namelijk dat nabestaanden persoonlijk worden begeleid en ondersteund, waarbij de wensen van de overledene en van de nabestaanden voorop staan. Ik weet uit ervaring hoe belangrijk een goed afscheid is voor de verwerking. Daarom doe ik er alles aan om ervoor te zorgen dat mensen met een goed gevoel kunnen terugkijken op de uitvaart.

Door eerst bij verschillende ondernemingen in loondienst te werken, heb ik veel ervaring opgedaan. Ik heb een goede basis opgebouwd en veel geleerd. Nu krijg ik de kans om lokaal aan de slag te gaan, in de regio waar ik bekend ben en ik kan gebruikmaken van de faciliteiten van Monuta. Hierdoor sta ik als ondernemer sterker en kan ik mijn vak nog beter uitoefenen.”

Mogelijkheden
Afscheid nemen is zwaar. Goede ondersteuning en begeleiding rondom de uitvaart kan mensen helpen het verlies beter te verwerken. Marga: “Ik bespreek welke mogelijkheden er zijn, zodat mensen de juiste keuzes kunnen maken over de manier waarop zij afscheid willen nemen van hun dierbare. Dat kan bijvoorbeeld in een uitvaartcentrum, maar het kan natuurlijk ook dat nabestaanden graag thuis afscheid nemen van hun geliefde. Ieder mens is anders en dat betekent dat ook elke uitvaart anders is. Daarom kijken we samen naar wie de overledene was en wat zijn of haar wensen waren.

Hoe ik me ga onderscheiden? Ik krijg vaak te horen van families dat ze het zo fijn vinden dat ik zoveel rust en vertrouwen uitstraal. Doordat ik zo rustig ben, zijn de nabestaanden ook een stuk rustiger. Het geeft ze het vertrouwen dat alles goed geregeld wordt. Ook zorg ik ervoor dat men niet voor verrassingen komt te staan. Alles wordt in detail doorgenomen, óók de kosten. Zo weten mensen van te voren precies waar ze aan toe zijn. Ik vind het heel belangrijk dat nabestaanden zich helemaal kunnen richten op het afscheid. Daarom zorg ik dat zij ontlast worden van zaken waar ze op dat moment niet mee bezig willen zijn. En dat voelt wel zo fijn in een periode waarin de wereld even stilstaat…”

“Als uitvaartverzorger ben ik niet alleen betrokken in de dagen van de uitvaart”, legt Marga uit: “Tegenwoordig word ik steeds vaker gevraagd om een uitvaart al van te voren te bespreken. Bijvoorbeeld als iemand ongeneeslijk ziek is en zelf zijn of haar uitvaart wil regelen. Je neemt daarmee een hoop onduidelijkheden bij de nabestaanden weg, maar het wordt ook als zeer geruststellend ervaren dat alles al geregeld is. Een paar weken na de uitvaart neem ik weer contact met de nabestaanden op om te horen hoe het met ze gaat en of ik nog op enig gebied kan ondersteunen. Ik help met het regelen van een bedankkaart, grafmonument of asbestemming. Of ik help nabestaanden in contact te komen met de juiste personen of instanties.”

Voor het regelen van een uitvaart kunt u altijd terecht bij Monuta Haveman, ook als u elders of niet verzekerd bent. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via [email protected].

Monuta Haveman verzorgt de uitvaarten in de regio Assen, Zeijerveld, Zeijerveen, Rhee, Ubbena, Loon, Ter Aard en Witten. Woont u niet in deze omgeving, maar wilt u toch graag dat Marga Haveman de uitvaart verzorgt? Dat kan. Op verzoek verzorgt zij ook buiten dit gebied de uitvaart van uw dierbare met evenveel persoonlijke zorg en aandacht.

Monuta Haveman
Jupiterstraat 3
9405 PN Assen

(0592) 39 83 35

Adres:
Telefoonnummer: +31646103676
Stad: Bovensmilde


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BuuSie Productions BuuSie Productions 302 meter motorsport en motorsportfotografie zijn onze passie. Wij hopen in de toekomst foto's ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid