facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maretti Lighting

Maretti Lighting

Info

Maretti, uw deskundige partner in verlichting. Maretti ontwikkelt, produceert, importeert en levert scherp geprijsde kwaliteitsverlichting.

Geschiedenis

Verlichting is een van de meest bepalende factoren binnen de inrichting van een ruimte. Maretti Lighting weet als geen ander met lichtplannen hierin een compleet nieuwe identiteit te creëren of juist een bestaande sfeer te benadrukken.
De kracht van Maretti Lighting schuilt in de tijdloze ontwerpen en creaties, van licht klassiek tot hypermodern en strak design, niet trendvolgend maar trendzettend.
Wij werken met alle topmerken uit de verlichtingsindustrie, maar blinken uit door ons grote eigen assortiment. Ons productieteam onderscheidt zich keer op keer met unieke innovaties uit eigen atelier en de door ons gerealiseerde projecten stralen daardoor een geheel eigen identiteit uit.
Onze grote voorraad, snelle levertijd en ons vakkundige montageteam garanderen de voortgang van een project.
Het in eigen beheer ontwerpen, produceren en installeren stelt ons in staat tot het leveren
van een totaalconcept en dat is terug te vinden in de zeer gunstige prijs/kwaliteitverhouding. Ook hierin onderscheidt Maretti Lighting zich positief.

Adres:
Telefoonnummer: +31 (0)36 532 66 12
Stad: Almere-Buiten


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Maretti Catalogus, Maretti Buitenverlichting, Maretti staande lamp, Maretti Outdoor Lighting, Maretti ringlamp, Maretti vloerlamp, Maretti Dream, Maretti LED strip
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LampOnline LampOnline 2 km Heb een plafond rail systeem besteld, zo eentje die je zelf helemaal kan samenstellen...
Van der Valk Hotel Almere Van der Valk Hotel Almere 5 km Van der Valk Hotel Almere
Recensies
Wij willen Maretti enorm bedanken voor hun hulp en expertise. We zijn helemaal verliefd op onze lamp. Hij is gewoon heel erg mooi en een echte eye catcher! en we zijn er super blij mee! Bedankt!
Mooie lampen. Maar ik noem iedereen die hier werkt altijd de roddel brigade. Iedereen gaat hier over de tong... verder voelen de boven werkende zich verheven boven de mensen die beneden werken. Lachen!
Je weet niet waar je kijken moet, prachtige designlampen tentoongesteld op een professionele manier.
Nog nooit eerder zo'n exclusief en luxe bedrijf gezien! En wat een fijne sfeer hangt daar. Allemaal aardige mensen.
Zeer arrogante verkoper. Showroom ziet er goed uit maar daarmee is alles al gezegd. Afspraken worden niet nagekomen en op een lullige manier probeert men overal onderuit te komen. Schande!
Neem vooral je vrouw niet mee, dan ga je gegarandeerd failliet! ;- Prachtige zaak, door de top inrichting komen de verschillende vormen van verlichting 100% tot hun recht.
Geen idee, aan de achterkant zit onze distributie.
Prachtig bedrijf, enorme mooie showrooms met verschillende stijlen verlichting
Nog nooit zo'n mooi opgezette speciaalzaak gezien. Heel bijzonder maar wel aan de prijs
Mooien winkel grote hoe veel heid keuze.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid