facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marelko

Marelko

Info

Marelko Benelux B.V. is aanbieder van optische en geluidssignalering apparatuur, snelheidsmeet- en ademanalyse-apparatuur, carkits, blackbox systemen etc.

Geschiedenis

Welkom bij Marelko Benelux B.V.
Marelko Benelux B.V. brengt sinds 1991 een uitgebreid assortiment van optische en geluidssignalering apparatuur op de markt. De signaleringsapparatuur van de merken Premier Hazard, Code 3 en Haztec, wordt voornamelijk geleverd aan hulpverleningsdiensten. Hierbij kunt u denken aan Politie, Brandweer en de Ambulancediensten. Ook voorzien wij de Provincie, Gemeenten, Rijkswaterstaat, afsleepdiensten en wegenaannemers van optische en geluidssignalering.

Marelko Benelux B.V. biedt verschillende lichtoplossingen aan. Deze lichtbalken zijn in diverse uitvoeringen leverbaar, zoals draai- of flitslampen, LED lampen of een combinatie hiervan. Ook is het mogelijk om zoeklichten in te bouwen. De lichtbalken worden op basis van de wensen van de klant samengesteld. Daarnaast kunnen er in de daksets tekstborden worden ingebouwd. Hierbij is het mogelijk om via een computer teksten in te programmeren. Verder zijn er tal van oplossingen beschikbaar voor 180⁰ of 360⁰ zichtbaarheid te garanderen. Waar van toepassing vindt u een ruim assortiment van producten die voorzien zijn van de Europese goedkeuringen; ECE 65 en EMC directieven 95/54.

Daarnaast levert Marelko Benelux B.V. alcoholselectie en ademanalyse apparatuur en leveren wij verkeersvideoapparatuur. Ook leveren wij complete voertuigbeheerssystemen. Hiermee heeft de klant diverse mogelijkheden voor bediening en is er accubewaking en management mogelijk.

Marelko Benelux B.V. is opgericht in 1991 en is een ISO 9001: 2008 gecertificeerd bedrijf. Wij vinden dat dienstverlening niet ophoudt bij het verkopen van kwaliteitsproducten. Service en garantie staan dan ook op nummer één. Marelko Benelux B.V. is gehuisvest in een modern bedrijfspand. Hier bevindt zich een goed uitgeruste werkplaats waar de nodige apparatuur aanwezig is die in en op voertuigen kan worden gebouwd. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om de in- en opbouw werkzaamheden op eigen locatie uit te laten voeren. Het voertuig hoeft hiervoor niet van zijn plaats te komen, wat veel kostbare tijd bespaart. Service en onderhoudsabonnementen zijn mogelijk, deze worden speciaal toegespitst op de behoefte van de klant.

Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreid assortiment met alleen de beste producten, is het voor ons mogelijk om u een optimaal advies te geven ten aanzien van wet- en regelgeving en voertuigsignaleringen. Uiteraard met in achtneming van de in- en opbouw mogelijkheden voor uw voertuig. Onze productspecialisten zijn u graag van dienst en zullen u altijd zo goed mogelijk adviseren.

Marelko Benelux B.V. maakt samen met TM-CS B.V. onderdeel uit van KoDé Group. KoDé Group is ontstaan vanuit de gedachte ‘samen staan we sterker dan alleen’ en staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit. Voor meer informatie: www.kode-group.com, www.marelkobenelux.nl en www.tm-cs.nl



"Marelko is de oplossing als het aankomt op voertuig gebonden veiligheidsproducten en handhavingsmiddelen. Door de combinatie van ons adviserend vermogen en hoogwaardige producten zijn wij in staat u totaaloplossingen te bieden. Dat betekent dat onze producten altijd moeten functioneren en blijven functioneren, met het oog op veiligheid van uw mensen én op inzetbaarheid van uw materieel. Uw teams moeten dóór kunnen. Wij zijn hiervoor mede verantwoordelijk en nemen die taak bloedserieus. Daarom leveren we meer dan alleen goede producten, we zijn scherp op een keten van factoren."
Adres: Rondven 4, 6026 PX Maarheeze
Telefoonnummer: 0495-592290
Stad: Maarheeze
Route: Rondven 4
Postcode: 6026 PX


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Marelko vacatures, Marelko polaris, Service marelko, Tm cs bv, ECE R65
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marelko Marelko 0 meter Marelko is een meedenkend en flexibel bedrijf dat open staat voor nieuwe ontwikkeling...
STAFA - Our part in every solution STAFA - Our part in every solution 947 meter Vlot en vriendelijk geholpen met lossen, laaddocks aanwezig.
Hairjewelz by Elle Hairjewelz by Elle 1 km Erg professionele kapper. Vriendelijk en lief. Marieke heeft je goed advies over je k...
Liplijn Elektrotechniek Liplijn Elektrotechniek 3 km Snelle service, goed werk geleverd. Alleen de communicatie is slecht. Ook veel te hog...
Recensies
Marelko is een meedenkend en flexibel bedrijf dat open staat voor nieuwe ontwikkelingen die een bijdragen leveren aan meer veiligheid. Een zeer belangrijk onderwerp in het vakgebied waar Marelko actief is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid