facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mare Bijzondere Zorg

Mare Bijzondere Zorg

Info

Mare Bijzondere Zorg

Geschiedenis

Mare biedt activiteiten op maat en geeft uw kind de mogelijkheid deel te laten nemen aan uitstapjes. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld een dagje dierentuin, pretpark,zwemparadijs etc., maar ook een avond gezellig met elkaar eten en aansluitend een activiteit zoals karten, lasergamen, bowlen of een bosspel.

Ook biedt Mare biedt ambulante zorg aan kinderen en volwassenen in de vorm van vraaggestuurde begeleiding met als doel het bevorderen of behoud van de zelfredzaamheid.

En tot slot: Mare biedt kinderen tijdens hun kort verblijf een begeleiding aan die gericht is op het bevorderen en behouden van hun zelfredzaamheid. De kinderen leren om sociale contacten op te bouwen met leeftijdgenoten en krijgen een positieve benadering op maat. Mare biedt activiteiten aan die aansluiten bij de belevingswereld en interesse van uw kind.

Adres: Kerkstraat 20, 5331 CE Hedel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0736908877
Stad: Hedel
Route: Kerkstraat 20
Postcode: 5331 CE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Mare Bijzondere Zorg liempde, Bijzonder Jeugdwerk, Jeugdzorg Deventer, Jeugdhulp Gelderland, Jeugdzorg Venlo, Intranet pactum, Zetten jeugdzorg, Rubicon jeugdzorg
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid