facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marcus Interieur

Adres: Zevenhuizerstraat 142 , Bunschoten-Spakenburg 3751 LD, NL
Telefoonnummer: 033 465 5913
Stad: Bunschoten-Spakenburg
Route: Zevenhuizerstraat 142
Postcode: 3751 LD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Home Home 5 km
Duijst en J Timmer Woninginrichting, W Duijst en J Timmer Woninginrichting, W 5 km Op een zaterdag langs de winkel geweest, goed advies in de winkel. Konden samples mee...
Blokker Blokker 5 km Net filiaal van de Blokker, niet al te groot. Vriendelijk en behulpzaam personeel. De...
Recensies
We hebben op advies van een vriend voor het opnieuw laten stofferen van onze trap mocht wel een keer na 35 jaar! contact gezocht met Marcus Interieur. Marcus de Vries, eigenaar, nodigde ons uit voor een oriënterend gesprek. Na een kwartier stonden we buiten met een goed gevoel en een opdracht aan Marcus. Lang verhaal kort, onze dichte trap is inmiddels op vakkundige wijze bekleed met een fraai tapijt, pláátje is 't. Mensen die toe zijn aan een interieur verfraaiing raden we aan 's contact te leggen met Marcus voor een goed advies! Toppert is 't!
Zeer vakkundig personeel en goede service. Erg blij met onze solar rolluiken. Nu al weken een goede nachtrust met de verduisterende luiken. Werken op zonne-energie dus zeer gebruiksvriendelijk en op elk raam toe te passen. In veel Ral kleuren verkrijgbaar voor de juiste match!
Zeer vriendelijk persoonlijk en vakkundig geholpen! Maatwerk geleverd! Zeer tevreden.
Als ik 6 sterren kon geven had ik dat zeker gedaan! Vriendelijke en bekwame vaklui die een erg mooie vloerbedekking hebben gelegd!
Heel tevreden over Marcus! Denken goed met je mee, komen afspraken na en de vloer was tiptop in orde.
Mooie producten. Goed advies. Vakbekwame en vriendelijke medewerkers
Nette zaak. Marcus weet veel en ziet goed wat je wel en niet moet doen in een huis.
Toffe gasten, vakkundig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid