facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marco van Beek Premium Cars

Marco van Beek Premium Cars

Info

Welkom op de Facebook Pagina van Marco van Beek Premium Cars en Marco van Beek Car Service! Leuk dat je ons volgt.

Geschiedenis

Autobedrijf Marco van Beek, in Overijssel, biedt u een ruime selectie kwaliteitsoccasions van alle merken. Onze score in klanttevredenheid? Gemiddeld een 8,5!

We voldoen aan alle specificaties die een modern autobedrijf nodig heeft. Wij zijn Bovag-lid, ANWB-lid en RDW-erkend keuringsstation. Tevens zijn wij Bosch Car Service Dealer.

Omdat niet elke auto bij ons op voorraad kan staan, verzorgen wij bovendien zoekopdrachten, toegespitst op uw wensen!

Daarnaast kunt u in onze webshop www.marcovanbeekparts.nl terecht voor diverse nieuwe en gebruikte onderdelen, accessoires, banden, velgen en complete wielensets.

Wat klanten over ons zeggen:
"Perfect"
"Goed, de eigenaar kent zijn zaakjes..."
"Nette en goede klantenbenadering, zeer goede after sales..."
"Zeer goed"
"Prima ervaring. Geen poespas. Doen wat ze zeggen."
"Zeer net en betrouwbaar adres"
"Wordt zeer netjes ontvangen en goed behandeld als klant"
"Prima bedrijf, kan je met een gerust hart heengaan"

Producten

Audi, BMW, Mercedes, MINI, Porsche



"Sinds 2008 is Autobedrijf Marco van Beek het begrip in de regio op het gebied van in- en verkoop van premium occasions. Daarnaast verzorgen wij ook de aftersales van uw occasion. Wat ons onderscheidt in de markt? Vakbekwaamheid, een persoonlijke klantreis, perfect uitgevoerde occasions en een verslaving aan het leveren van hoge kwaliteit!Deze unieke kenmerken werden in oktober 2012 beloond met de volgende prijs; “beste Nederlandse Autobedrijf van het jaar 2012/2013”, o.a. vanwege de vernieuwende aanpak en hoge kwaliteitsstandaarden.Geen wonder, als u kijkt naar ons bedrijfsmotto: “Bewust kiezen voor klasse”"
Adres: Oldemarktseweg 82, 8341 SH Steenwijkerwold
Telefoonnummer: 0521 - 588489
ln.keebnavocram@ofni
Stad: Steenwijkerwold
Route: Oldemarktseweg 82
Postcode: 8341 SH


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:00
Dinsdag: 07:30 - 18:00
Woensdag: 07:30 - 18:00
Donderdag: 07:30 - 18:00
Vrijdag: 07:30 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: marco van beek nieuwbouw, marco van beek kadaster, marco van beek facebook, marco van beek barneveld, marco van beek linkedin, marco van beek autobedrijf van het jaar, marco van beek rabobank, autobedrijf marco van beek ervaring
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marco Van Beek Autobedrijf Marco Van Beek Autobedrijf 17 meter Eind augustus heb ik een mooie G gekocht en heb tot nu toe gewacht met een review sch...
Autobedrijf W. van Essen Autobedrijf W. van Essen 231 meter Maand geleden hier een hele leuke auto gekocht. Zeer vriendelijke eigenaar en persone...
Recensies
Super mooi bedrijf en zeer goed verzorgd. Joep heeft ons fantastisch geholpen en is de afspraken goed nagekomen. We zijn erg blij met onze nieuwe auto! Dank je wel.
Goede service, vriendelijke medewerkers. Er wordt ook gewoon onderhoud gepleegd aan een "oudere" auto. Het hele bedrijf is super schoon, zelfs de werkplaats. Mocht je even moeten wachten, dan wordt de koffie speciaal voor je gemaakt .
Eind augustus heb ik een mooie G gekocht en heb tot nu toe gewacht met een review schrijven. De ervaring met Joep Van Beek was top, alles verliep heel soepel en we waren er snel uit. Super. Voor mij is echter de ervaring met de werkplaats net zo belangrijk. Nu ik die ook heb ervaren geef ik graag 5 sterren. Ik had wat problemen met een slangklem waardoor ik niet verder kon en de auto bij een andere garage op ruim anderhalf uur afstand van Marco van Beek moest blijven staan. Die namen contact op met Ron en hebben alles onderling geregeld waardoor ik weer verder kon. Onder garantie. Top service dus. Marco van Beek is een aanrader :-
Mooie collectie, vakkundige mensen. Wat wil je nog meer? De service stopt niet na de verkoop, nee dan begint het pas! Complimenten!!
Na een paar keer telefonisch contact te hebben gehad over een aantal auto’s en wat contact via whatsapp een afspraak gemaakt voor een proefrit. Auto beviel heel goed en de auto die ik wilde inruilen kreeg ik een goede inruil voor. Qua prijs kwamen we er snel uit. Kleine puntjes en wat extra’s konden ook snel geregeld worden. Goede service, mooie zaak, mooie auto’s en veel expertise. Op een zeer kundige en vriendelijke manier geholpen door Joep.
Service op maat! Via internet kwam ik mijn droomauto tegen en heb contact gezocht met Marco van Beek Premium Cars. Joep stuurde mij een persoonlijke video boodschap van de auto, toen moest ik wel gaan kijken. Eenmaal daar, was ik direct verkocht. Mede door de persoonlijke service, het vriendelijke ontvangst en het vertrouwde gevoel duurde het dan ook niet lang voor ik met mijn nieuwe auto de deur uit reed en daar geniet ik nu nog iedere dag van!
Vijf jaar geleden fantastische Audi Q5 gekocht en nooit problemen gehad, auto loopt nog altijd geweldig en geeft helaas -: geen aanleiding om in te ruilen…het zal nog duren voordat je me terug ziet
Als je op zoek bent naar een betrouwbaar, goed georganiseerd, en kwalitatief auto bedrijf, zoek dan absoluut niet verder maar geef het een kans en ga in gesprek. Een C200D Mercedes aangeschaft met bouwjaar 2019, zoals het bedrijf de auto presenteerde, leverde het evenwaardige prestaties op. Als rijschool zijn wij de beste testers, en daar is dit bedrijf zeker door heen gekomen. Wij zullen hier graag nog in de toekomst zaken mee willen doen.
Wij waren op zoek naar een BMW i3 van de eerste generatie. Wij hebben onze wensen bij Marco van Beek premium cars kenbaar gemaakt. En Marco had binnen een week een prachtig exemplaar met weinig kilometers voor ons gevonden. Een eerlijke inruilprijs voor onze oude auto. Dus deal was snel gemaakt. Prachtig bedrijf met mooie auto's.
Heel goed bevallen heb er een geweldige auto gekocht. De aftersales zijn ook zeer goed. Als ik nog een keer een andere auto nodig ben ga ik hier zeker weer kijken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid