facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marco Optiek

Info

Marco Optiek. Van alles voor zien.

Geschiedenis

Marco Optiek is een sfeervolle optiekzaak sinds 2008 waar service en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan.

Uw ogen zijn een kostbaar bezit en daarom hechten wij veel waarde aan een perfecte oogmeting met de meest moderne apparatuur en vakkundigheid.

Een nieuwe bril of zonnebril?
Onze collecties worden doorlopend aangevuld met de nieuwste modellen en ons enthousiaste team helpt u graag om samen met u het perfecte montuur uit te zoeken en/of u de juiste contactlens te adviseren.

U bent van harte welkom!
Loopt u gewoon eens bij ons binnen of bel/mail ons voor een afspraak.
U kunt gratis voor onze deur parkeren en de koffie staat klaar.
Graag tot ziens!

Adres: Hoofdstraat 95, 7921 AE Zuidwolde, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0528373575
Stad: Zuidwolde
Route: Hoofdstraat 95
Postcode: 7921 AE


Recensies
Op zaterdag een ongelukje, bril doormidden etc, begin van de middag langs gegaan, Marco was er zelf gelijk werd er geregeld door Lotte dat er een noodbril werd gemaakt in een simpel montuurtje, en in de tussen tijd werd er door Marco een meting gedaan en samen een nieuw montuur uitgezocht van Lindberg Zoals altijd werd de vakkennis in een zeer vriendelijk jasje montuurtje gegoten, nu nog even wachten op mijn nieuwe glazen. Nogmaals een gemeend dank je wel naar Lotte en Marco Vr gr Jos van Kooten Zuidwolde
Super Weer helemaal tevreden. Binnen een jaar een nieuwe bril dan 1 glas gratis Bij elke bril binnen een jaar Dus nu een nieuwe bril op sterkte met meekleurende glazen Super service super advies Leuk personeel en altijd gezellig
Ik ben weer blij, twee nieuwe brillen gekocht, ik ben super goed geholpen en ze nemen goed de tijd om te kijken wat je goed staat, heel erg vriendelijk zijn ze! De koffie smaakt ook goed:
Een beschadiging aan mijn montuur zorgde ervoor dat mijn bril in tweeën viel bij de minste of geringste beweging. Het zelf aandraaien van de schroefjes met een minischroevendraaier bood geen soelaas. Een bezoek aan Marco optiek lag voor de hand, temeer omdat ik daar sinds mensenheugenis klant ben. Anne zocht in een lade waar montuur onderdelen lagen. Hij vond het zelfde monteur dan die ik had. Na twee heerlijke cappuccino's genuttigd te hebben was mijn montuur gedeeltelijk helemaal nieuw en dus weer tip top voorelkaar. Kosten nul euro. Complimenten voor Marco Optiek in Zuidwolde.
Mijn man en ik ieder 2 nieuwe brillen gekocht bij Marco optiek . Fantastisch deskundig geholpen! Goede service en zeer klant vriendelijk . Een echte aanrader!
Erg blij met mijn bril. Maar de service is helemaal super, ze leggen alles goed uit wat het beste is voor je en waarom. En als er wat is kan je altijd terecht bij Marco optiek. En zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Gastvrij, attent, zorgzaam, rustig, professioneel en overtuigend. Staan open voor innovatie gezien het nieuwe Zeiss avontuur. Vanmiddag nieuwe bril opgehaald. Lindberg montuur met blauwtint glazen. Glashelder. Wederom veel dank en ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan. Gewoon een topteam - daarom zo byzonder.
Nieuwe bril Super service En super personeel En als het even vrijgesteld moet worden Altijd welkom en geen probleem ze maken altijd tijd voor je En de koffie …… die is ook helemaal prima
Fijne opticien! Deskundig en meedenkend. Ik heb moeilijke ogen en dat betekent dat er vaak meerdere oogmetingen nodig zijn om tot een goed advies te komen. En bij twijfel adviseren ze ook om nog even langs de oogspecialist in het ziekenhuis te gaan. Ik waardeer die service en zorgvuldigheid.
Prachtige Optiek zaak, met een hartelijke en warm ontvangst. Spreken met kennis van zaken en iedereen heeft daar een luisterend oor. Een echte aanrader als je ogen jouw dierbaar zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid