facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marckant

Info

Marckant Media, events en management.
Van print tot digitaal, van webinars tot aan beurzen. Van concept, verkoop tot organisatie. Marketing, online en offline distributiestrategie en gepersonaliseerde communicatie als E-magazine en 'print on de demand'.



"Het samenbrengen, bereiken van mensen, zowel virtueel als fysiek, verlegt grenzen...het inspireert je!Marckant brengt die werelden bij elkaar....Media: Van print tot digitaal, van webinars/seminars tot aan beurzen. Van concept, verkoop tot organisatie. Marketing, online en offline distributie-strategie en gepersonaliseerde communicatie als E-magazine en ‘print on demand’.Geheel transparant en werk waar nodig samen met gerenommeerde collega’s die allen hun vak verstaan in hun vakgebied.Kortom, oplossingen om bereik te genereren binnen jullie doelgroepen.Interim Management: sales- en accountmanagement"
Adres:
Telefoonnummer: 0653824406
Stad: Lochem


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid