facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marcelautos

Info

In en verkoop van tweedehands auto’s.
We doen zowel import als export.
Ook importeren we ook u auto die u zoekt van uit het buitenland.



"Wij zijn een bedrijf met zeer interessante occasions op voorraad. Al onze auto's worden grondig nagekeken alvorens ze u worden aangeboden. Kom gerust eens bij ons langs, of kijk alvast even bij onze voorraad.In onze showroom treft u een compleet aanbod van geheel betrouwbare occasions van alle merken aan. Deze kunt u rustig bekijken onder het genot van een kopje koffie.Denkt u de perfecte auto te hebben gevonden, vraag een van onze medewerkers om een proefrit! Eventueel kunt u uw oude auto inruilen tegen een nieuwe occasion."
Adres: Haspelweg 37a, 5751jh Deurne (gemeente)
Telefoonnummer: 0616787000
Stad: Deurne
Route: Haspelweg 37a
Postcode: 5751jh


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auto Antwerpen Auto Antwerpen 731 meter
Luan motors Luan motors 731 meter Super jongen helu heel veel en specialerd voor bmw aanrader en zeker niet duur voor d...
ZelfSterretjeRepareren.nl ZelfSterretjeRepareren.nl 932 meter "Duidelijke website, de ster had ik binnen 20 minuten gerepareerd en je ziet nie...
JL Car Company JL Car Company 2 km in- en verkoop van gebruikte auto's
Recensies
Helaas zijn "Marcel Auto's" oplichters, want ik weet niet hoe ik de situatie moet noemen waarin de auto's die op marktplaats te koop worden aangeboden er niet hetzelfde uitzien als ze op de plaats aankomen. In mijn geval zag de op marktplaats voorgestelde Golf GTI er best goed uit op de foto's, in de beschrijving van de advertentie vermeldde de verkoper niet eens schade aan de carrosserie of hangende hemelbekleding, roestige schijven of spatbord. Het vermeldt ook niet dat de auto afneembare of kapotte plastics enz. De verkoper verzekerde dat de auto eruit ziet zoals op de foto's. Helaas! NEE! Alleen voor de sleepwagen ben ik 200 euro kwijt. Als je niets wilt verliezen. Zoek een andere aanbieding. Omdat de verkoper onzin vertelt als een antwoord, plaats ik een link naar de verkoopaanbieding, foto's en beschrijving van de aanbieding en mijn foto's die na aankomst zijn gemaakt. Ik heb ook een e-mail geschreven met het verzoek om het account van de verkoper op marktplaats te blokkeren. https://link.marktplaats.nl/m1958521054?utm_source=whatsapp&utm_content=vip&utm_medium=android_social&utm_campaign=socialbuttons
Enkele weken geleden een Mercedes E klasse gekocht bij Marcel. Bleek er na 2 dagen iets kapot te zijn wat we beiden niet hadden kunnen weten, contact gelegd met de beste man en meteen met een oplossing gekomen! Super fijne auto verkoper.
2 uur gereden om een auto te bekijken hier en voor niks. Auto bleek op verschillende plekken aan geknutseld te zijn en niet echt een warme welkom gehad. Op de advertentie werd aangegeven dat deze wagen tip top in orde zou zijn. Auto begint te bokken en stoten na een half uur rijden, spiegel die wiebelt, achterklep zonder slot en een interieur die her en der aardig vies is. Kortom een klant 2 uur heen en terug laten rijden voor dit is niet acceptabel.
Ik heb mijn eerste auto gekocht bij Marcel en ik ben heel erg blij en tevreden met de auto als de service. Helaas was er iets na enkele weken mis met de auto wat vervangen moest worden. Ik heb weer contact opgenomen met Marcel en meteen werd ik heel goed geholpen en enkele dagen later was het probleem opgelost. Marcel auto’s zou ik ten zeerste aanraden bij iedereen die ik ken!
Een goeie autoverkoper die zijn woord nakomt. Ik heb onlangs een Toyota Aygo bij hem gekocht. De airco werkte niet, dit heeft hij netjes met mij opgelost.
Onlangs, 26 oktober 2019, heb ik een Ford Mondeo aangeschaft bij deze garage. Natuurlijk eerst de reviews gelezen en erheen gegaan zonder hoge verwachtingen. Maar, wat een verademing! Het contact vooraf, via marktplaats en rechtstreeks met de eigenaar, was volledig en verifieerbaar eerlijk. En net zo was de beleving op de kijk/ koopdag. De auto was zoals beschreven, de proefrit die in samenwerking met de vader van de eigenaar, tevens ook garagehouder plaatsvond was in alle rust en opgemerkte zorgpunten werden toegelicht en verholpen 2 voorbanden moesten nog uitgebalanceert worden. De overige kleine punten hoorden bij de leeftijd, gebruik en kilometerstand van de auto. De opmerking van een andere reviewer over het kantoor en de algehele garagestaat zijn deels herkenbaar. Maar er wordt duidelijk hard aan gewerkt om de staat van de garage in overeenstemming met de autoselectie te krijgen. Zo is het kantoor gerenoveerd en is een prima plek voor een eerste kennismaking en bakje koffie. Al met al een open en eerlijk autobedrijf dat daarnaast exportwerkzaamheden uitvoert. Verwacht geen gelikte dealer met babbels en stropdas, maar een familiebedrijf dat eerlijk zaken doet en je zonder kapsones goed behandeld. Al met al een dikke 4 sterren omdat er natuurlijk ruimte voor verbetering is. Verder aanbevolen voor iedereen die prijs stelt op eerlijkheid en wat kijk heeft op hetgeen hij/ zij wil kopen. En dat kan van een moderne luxe wagen tot aan een goedkoop boodschappenkarretje!
Mooi VW Polo gekocht. Duidelijk en eerlijke informatie betreft de invoer van deze Polo. Inruil van VW up is ook soepel gegaan. Kan Marcel van harte aanbevelen. Uitstraling van het pand moet je doorheen kijken .
Auto gekocht zonder hoedenplank, deze zal worden nagestuurd. Na belletjes en 2 mails nooit een hoedenplank dan wel een reactie vanuit hem zelf terug. Nu maar weer een mail na 2 mnd, hopen dat het goedkomt. IS NOOIT GEKOMEN! Nu na een 1/2 jaar een reactie en dan snap je het niet, nou dat zeg al genoeg!
KOOP JE AUTO NIET HIER!! Misleidende informatie en valse beloftes, komt zijn afspraken niet na en nooit gehoord van klantenservice. In de advertentie staat van alles, maar achteraf blijkt de helft niet waar te zijn. Eenmaal de auto gekocht dan hoor je niks meer van ze en kunnen ze je niet meer fatsoenlijk te woord staan. Daarnaast Krijg je de auto vies afgeleverd en hele lege tank. Totaal geen auto liefhebbers en geen liefde voor het vak. Ik betaal liever wat meer voor een nettere auto en betere service. Totaal geen aanrader.
Een VW Up gekocht bij Marcel. Hij is heel klantvriendelijk en hij heeft een goede service gegeven toen er onverwacht een mankementje aan bleek te zijn.. Helemaal top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid