facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marcel Kappen

Info

Klassieke Mercedes specialist

Onderdelen en reparatie

Geschiedenis

Marcel Kappen houdt zich bezig met de volgende werkzaamheden:
Verkoop klassieke Mercedessen,
Verkoop onderdelen nieuw en gebruikt
Importeren en RDW klaarmaken,
Restauratie en afbouw van klassieke Mercedesen

Adres: Kleine Veld 53, 7751 BG Dalen (dorp)
Telefoonnummer: 0524 552 963
Stad: Dalen
Route: Kleine Veld 53
Postcode: 7751 BG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:30 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: kleine veld 53, 7751 bg dalen, Mercedes oldtimer specialist, Mercedes oldtimer Sloperij
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Peter Dassen Autobedrijf Peter Dassen 57 meter Zeer vriendelijk personeel en super snel geholpen top bedrijf
Auto Centrum Dalen Auto Centrum Dalen 118 meter Welkom bij Auto Centrum Dalen
Recensies
Klant vriendelijk kennis van zaken. Heelveel onderdelen voor mijn merceders hekflosse en andere merceders types Heeft hele mooie auto,s tekoop . En een mooie website leverd snel en vertrouwd . Ik zal er nog heel vaak komen.
Auto pas gekocht hier. Prima service. De Mercedes rijdt prima. Heel tevreden over alles.
Simpelweg vakmanschap, veel kennis en kunde betreffende klassieke en ook de youngtimer Mercedes-Benz modellen!! Een aanrader voor de liefhebber, die kwaliteit en know how verwachten. Verder ook mooie showroom en goede voorraad onderdelen etc.
Prima geholpen door de eigenaar. Deze man heeft tenminste nog kennis van de w124 serie.
Tjonge jonge. Zit je al tig jaren in het vak en wil je niet meedenken over een kriksteun. Moest maar op de website kijken anders wist hij het niet. Als je ook reparaties en zelfs restauraties doet en ik zou dus mijn auto brengen dan kan hij dat dus ook niet doen want het onderdeel is er niet. Juist aan die kriksteunen rotten ze veel dus daar heb je dan toch een oplossing voor? Zelfgemaakt delen ofzo... En dat Mercedes ze niet niet meer levert dat wist ie ook niet. Vreemd. Dat noemt zich specialist.
Snelle levering, hebben veel voorraad, echt experts op het gebied van Mercedes Oldtimers. En een goede service om je aan het juiste onderdeel te helpen.
Goede service,vriendelijk,vakkennis.Voor de klassieke mercedes bezitter een aanrader. Tevens heel veel mercedes onderdelen op voorraad.
Een goede garage met kundig personeel.
Nuchtere vakmannen: hier kun je met een gerust hart je reparatie laten uitvoeren: overduidelijk jarenlang ervaring. Ook de webshop levert snel en netjes.
Onbeschoft via web kan ik niet bestellen dus ik bel ja nee dan moet je voor €20,- besteden want anders is het voor ons de moeite niet TELEFOON WORDT ER GEWOON OPGEGOOID BEL TEUG IK VRAAG U GOOIT DE TELEFOON ER OP JA DAT KLOPT EN GEWOON VOOR DE TWEEDE KEER GOOIT DIE WEER DE TELEFOON ER OP IK HOOP DAT DIE ZAAK SNEL OPHOUDT TE BESTAAN
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid