facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marc van Loon Juwelier

Marc van Loon Juwelier

Info

Marc van Loon Juwelier
Winkelcentrum Woensel Eindhoven

Adres: Winkelcentrum Woensel 107, 5625AG Eindhoven
Telefoonnummer: 040 2415734
Stad: Eindhoven
Route: Winkelcentrum Woensel 107
Postcode: 5625AG



op zoek naar gerelateerd: Juwelier stopt, Van Loon sieraden, Juwelier Eindhoven kruisstraat, Openingstijden juwelier Sanders Eindhoven, Lucardi Woensel, Horloge reparatie Eindhoven, Seiko dealer Eindhoven, Juwelier Best
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jewellery  Gold & cash Jewellery Gold & cash 120 meter Juwelier in-en verkoop goud- zilver, merksieraden & Swarovski
Juwelier Ferdinand Sanders Juwelier Ferdinand Sanders 140 meter Na lang wachten en het rondlopen en amusant bezig zijn van mevrouw Sanders, werden we...
Pinar Gold Juwelier Pinar Gold Juwelier 182 meter Een hele fijne service!! Echt top. Ook mooie en hippe sieraden. Ik kom zeker terug!
Cloxstar Cloxstar 5 km Sinds 2007 is Cloxstar.com de plek op het internet voor de meest exclusieve horloges,...
Recensies
Ik wil Marc van Loon Juwelier hartelijk bedanken voor de uitstekende service die zij mij gisteren heeft aangeboden. De horloge van mijn oma was stuk. In enkele minuten heeft een vriendelijke meneer de horloge gerepareerd. Toen ik hem vroeg wat de reparatie kost, kreeg ik van hem te horen "dat het zo goed" is. Om deze mooie geste niet onbeantwoord te laten geef ik hierbij een 5-sterren review. Het is verdiend. En nogmaals dank!
Altijd een fijne sfeer. Geen gepush, maar gemoedelijk.
Ik heb mijn Seiko horloge gekocht bij deze juwelier toen was het personeel zeer vriendelijk. Maar toen ik terug kwam voor een garantie probleem werd ik neer gezet als leugenaar en onvriendelijk de winkel uitgezet.
Gisteren hier geweest om oorbellen bij ons dochtertje te laten schieten. Zeer vriendelijk personeel, de mevrouw die ons hielp was heel rustig en vakkundig waardoor ons dochtertje het ook gezellig vond en het schieten was top gedaan. Ze is helemaal trots op haar nieuwe oorbellen en dan kreeg ze ook nog eens een knuffeltje. Ze heeft ons top geholpen en wij komen hier zeker nog eens terug. Mijn ouders komen hier ook al jaren en weet niet beter dan dat ze altijd klantvriendelijk zijn en eerlijk.
Het niveau van de service bij Marc van Loon is uitzonderlijk als je het mij vraagt. Alweer enige tijd geleden kwam ik, na jaren, mijn groeibriljant inruilen tegen een groter exemplaar. Marijke en Hub herkende mij meteen, ondanks dat het jaren geleden was dat we elkaar voor het laatst zagen. De aanschaf van mijn nieuwe ring was zo'n fijne ervaring. Er is oprechte aandacht en interesse voor de klant. Buiten dat hebben ze, niet geheel onbelangrijk, een mooi assortiment aan juwelen en horloges.
Ik vond onlangs per toeval een horloge terug dat ik op mijn 10e verjaardag in 1971 kreeg van een tante. Het ging om een Zwitsers horloge automaat die tot mijn verwondering direct ging lopen toen ik het even bewoog. Helaas bleek wel na enkele dagen dat het uurwerk enigszins bewoog in de kast. Ik bracht het naar Marc van Loon die het horloge kende en direct in de gaten had wat er mee aan de hand was. Op mijn vraag wat dit zou gaan kosten, reageerde hij direct dat hij dit graag kosteloos wilde doen aangezien hij dit zo’n bijzonder verhaal vond. Na ongeveer een week kon ik het horloge komen halen en hoefde ik niets af te rekenen. Toen enkele weken later de kroon los bleek te zitten, heeft hij opnieuw naar het horloge gekeken en hiervoor opnieuw geen kosten in rekening gebracht. Dat noem ik nog eens top service en klantvriendelijkheid.
Mijn horloge schoonmaken kostte 55 euro. Hoewel ik het wat prijzig vond ben ik akkoord gegaan. Een paar dagen later rekende ik af, liep naar buiten en bedacht me dat het horloge wat te groot is voor mijn pols. Dus liep ik terug om te vragen of er nog een schakeltje verwijderd kon worden. Dat zou me nog eens 10 euro kosten. In mijn ogen was het niet meer dan normaal geweest om dat schakeltje even voor niets te verwijderen in deze situatie.
Goede Seiko dealer: lederen band die andere dealers niet hadden was hier snel besteld en gemonteerd. Vlot, vriendelijk, prima prijs.
Zeer klantgerichte en klantvriendelijke winkel. Ze leveren nog een echte inspanning om iets te regelen. Huub en zijn vrouw doen dat zeer goed.
Goed en professioneel horloge service van meerdere merken. Ik ben zeker tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid