facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marbeco.com

Marbeco.com

Info

Marbeco Artikelen van A tot Z, gewoon komen kijken, teveel om op te noemen !

Gratis parkeren voor de deur !
Buiten openingstijden alleen op afspraak !

Geschiedenis

Marbeco Borne, al 28 JAAR een winkel waar u bijna alles vindt van A tot Z, Licht, Laser, LED, Geluid, Fitness, TV Beugels, Gadgets, Portofoons, Batterijen, Karaoke, Mobiele geluid set, Camera Bewaking systemen, Satelliet, AV Kabels, enz. enz. Teveel om op te noemen, kom langs !



"Mijn bedrijf bestaat al ruim 33 jaar en daardoor veel ervaring en technische kennis op gebied van o.a. Audiovisueel, Disco apparatuur, Disco verlichting en effecten, SmartLife home artikelen, Camerabewaking, Camera`s, Video deurbellen, TV beugels, AV Kabels, Batterijen en Accu`s, enz.2 verdiepingen winkelplezier voor jong en ouder !Ruime voorraad dus direct leverbaar !Veel contacten op gebied van mijn assortiment dus vrijwel alle speciale artikelen op korte termijn leverbaar."
Adres: Wensinkstraat 16 b + 18 b, 7622 KS Borne
Telefoonnummer: 0742668708
Stad: Borne
Route: Wensinkstraat 16 b + 18 b
Postcode: 7622 KS



op zoek naar gerelateerd: PA apparatuur, Borne camera
Recensies
Na een bestelling bleek mijn auto usb/dab/bluetooth fm transmitter niet geheel werkend ivm defect display. Na contact met marbeco heb ik de onkosten terug verkregen, maar mocht ik het spelend apparaat zonder display houden. Hij had mogelijkheden zelf en bij toeleverancier bekeken, dus goeie service geleverd!!
Goede mail contact, prima service, alles geregeld zoals afgesproken en voor een goede prijs. De aankoop was een disco lamp, waar ik zeer content mee ben. Bedankt en tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Jan.
Leuke winkel met fijn personeel,ben goed geadviseerd bij mijn keuze,top zal het zekers aanbevelen!
Ik had een multimeter en tvbeugel besteld. Multimeter was niet meer leverbaar. Ik kreeg daarop een mailtje, was ik vergeten te lezen. Paar dagen later kreeg ik weer een mailtje van ze waarmee ze vroegen of ze misschien tv beugel konden opsturen en bedrag multimeter konden terugstorten. Dat is nog eens service!
Vandaag enkele lampen besteld die je nergens voor deze prijs kan kopen .En opeens stond 'savonds de eigenaar zelf aan de deur om ze af te leveren . Was toch in de buurt zei hij . we wonen in Glanerbrug Hij hield zich ook keurig netjes aan de corona regels bij het afleveren . Dat noem ik nog eens service van de bovenste plank . We weten waar we moeten zijn als we weer iets nodig hebben !!! Nogmaals erg bedankt .
Hometrainer voor zeer redelijke prijs gerepareerd 10 jaar oud. Super service! Beveel shop graag aan.
Ik bestelde voor het eerst iets bij deze webshop. Dat was een goede ervaring. Het duurde iets langer voordat het geleverd werd wegens vakantietijd, maar ik werd netjes te woord gestaan, en ik kreeg ook nog een service mail nagestuurd.
Last minute verlichting nodig voor een groot feest. Top geholpen tijdens ons bezoek, zeer vriendelijk te woord gestaan en uitstekende apparatuur!
Service is dik inorde ,op de vragen die je hebt krijg je netjes antwoord of anders de uitleg die nodig is al met al ga zo door
Zeer slechte service. Producten die ongebruikt zijn nemen ze niet retour. Ze komen dan met smoesjes dat de doos al geopend is terwijl deze bij aankoop niet eens verzegeld was.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid