facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marant

Marant

Info

Adviseurs in leren & ontwikkeling

Geschiedenis

Marant is een innovatieve adviesorganisatie voor onderwijsontwikkeling en onderwijszorg. Dagelijks buigen onze specialisten zich over de steeds veranderende vragen uit het onderwijs. Oude oplossingen werken niet meer voor nieuwe uitdagingen. Met onze passie en ervaring willen we samen met onderwijsprofessionals en bestuurders het onderwijs écht veranderen en verbeteren. Wij werken voor het primair, voortgezet en speciaal onderwijs, en op het terrein van de voorschoolse educatie. Ook werkt Marant voor overheden en instellingen die actief zijn in de educatieve sector. Voor ouders en kinderen is Marant een toegankelijke en zeer deskundige partner voor dyslexie, dyscalculie en gedragsbehandeling.

Marant wil van Nederland een land maken waar iedereen goed kan leren en werken. Marant verbindt advies, onderzoek en behandeling. Met al deze kwaliteiten in huis zijn wij de partner in groei en ontwikkeling. Van kind tot professional. Van school tot gemeente.

Leren betekent voor ons samen optrekken vanuit professionaliteit, vakmanschap en met eigen visie op de ideale leeromgeving. Samen hebben we de ambitie dat elk talent optimaal tot bloei komt en dat alles in het onderwijssysteem daarop gericht is.

Wij zijn Marant, samen met u laten we Nederland beter leren en werken.



"1801 is een innovatieve adviesorganisatie voor onderwijsontwikkeling en onderwijszorg. Dagelijks buigen onze specialisten zich over de steeds veranderende vragen uit het onderwijs. Oude oplossingen werken niet meer voor nieuwe uitdagingen. Met onze passie en ervaring willen we samen met onderwijsprofessionals en bestuurders het onderwijs écht veranderen en verbeteren. Wij werken voor het primair, voortgezet en speciaal onderwijs, en op het terrein van de voorschoolse educatie. Ook werkt 1801 voor overheden en instellingen die actief zijn in de educatieve sector."
Adres: Nieuwe Aamsestraat 84, 6662 NK Elst, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0481 439 300
Stad: Elst
Route: Nieuwe Aamsestraat 84
Postcode: 6662 NK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Wat is marant, Marant interim, Marant dyslexie begeleiding, 1801 aanmeldformulier, Onderwijsadvies Utrecht, Interstudie Nijmegen, Schoolbegeleidingsdienst Groningen, Onderwijsadviseur zzp
Recensies
Ze zijn allemaal even vriendelijk.koffie smaakt goed. Planten staan er weer goed bij. Groetjes Robert Hofs Firma Ambius.
Innovatief bedrijf met veel expertise in de koppeling tussen zorg en onderwijs. Super werkgever om bij te mogen werken!
Duidelijke informatie op de webpagina met een structuur die deze gemakkelijk bereikbaar maakt.
Hier was ik te gast om de noodverlichting te onderhouden. De koffie was heerlijk.
Hoe ze werken weet ik niet, wel dat het héle gezellige mensen zijn die daar werken
Vakkundig personeel. Ontvangst altijd even vriendelijk. Ongedwongen sfeer.
Goed bedrijf. Heel hulpvaardig en professioneel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid