facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maranon

Maranon

Info

THE HAMMOCK AND HANGING CHAIR MEGASTORE!
Marañon Hammocks, Aalsmeerderweg 103c, Aalsmeer
www.maranon.com | Open 5 days a week from 11:00 - 17:00



"Maranon is de hangmatten specialist sinds 1982. Grote collectie hangmatten, hangstoelen en klamboe's op voorraad. Kom al onze producten uitproberen in de Megastore te Aalsmeer. Bestelt u op onze website dan wordt uw bestelling binnen 2 werkdagen thuis bezorgd.Onze producten zijn van hoge kwaliteit, wij zijn producent en importeur, daarom bent u verzekerd van de laagste prijs.Let op! Onze bekende hangmattenwinkel in Amsterdam hebben wij geruild voor een MEGASTORE in Aalsmeer. Grote parkeerplaats voor de deur, waar ook onze standaards zijn uitgestald.Wij zijn op dit moment alleen geopend op afspraak!"
Adres: aalsmeerderweg 103c, 1432cj Aalsmeer
Stad: Aalsmeer
Route: aalsmeerderweg 103c
Postcode: 1432cj



op zoek naar gerelateerd: Hangmat, Hangmat winkel, Hangmat XL, Hangmat standaard, Hangstoel, Hangmat online, Hangstoel standaard, Mexicaanse hangmat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
4Living 4Living 1 km We hebben een bureaustoel besteld, de eigenaar had al aangegeven dat het een paar wek...
PresentHouse PresentHouse 2 km PresentHouse is een woonwinkel in stoere industriele (klein)meubelen en opvallende ac...
Annamaison Annamaison 5 km Laat u inspireren en verrassen door de woondesign ideeën van Annamaison, ook voor sty...
Recensies
Ik haal mijn hangmat altijd bij Maranon, volgens mij heb ik er al 3 versleten. Top kwaliteit….
We hebben een hangmat Rainbow XL gekocht. Ziet er mooi en degelijk uit. Bleek helaas wel wat scheef te hangen. Bij Maranon gemeld en gratis een nieuwe hangmat gekregen.
Ik heb een hangmat en een zgn hangstoel bij hen gekocht,de producten zijn heel mooi en liggen/zitten heerlijk.,zijn ook heel degelijk. De afhandeling ging even wat moeilijk,doordat ze ook in het buitenland opereren,en afhankelijk zijn van het buitenland,maar na een mailtje en een telefoontje verliep de bestelling vlekkeloos. Ik kan Maranon bij iedereen aanbevelen!!!!!
Vroeger hadden thuis al de multi colour grote hangmat voor in de tuin. Vanuit het oosten van het land reed mijn vader speciaal naar Amsterdam om de hangmat bij Maranon te halen. Wat bleek; hij had gelijk! Top kwaliteit, zowel in kleurbehoud als in hoe sterk de stof is. Ondertussen zelf ook een hangstoel en een standaard bij Maranon gekocht en ook hiermee alleen maar goede ervaringen. Top kwaliteit en we krijgen veel complimenten over het comfort van visite. Als wij weer een nieuwe hangstoel willen hebben of een hangmat zoeken gaan we zeker weer naar Maranon!
4 jaar geleden een hangmat van mijn broer gekregen van Maranon hammocks en laatst 2 " hangstoelen" bij ze gekocht. Vooral die van jeansstof is zo mooi en zit heerlijk ' ook de service is top Mijn vakantie gasten kijken constant uit naar het moment van relax in the maranon hammock.
Deze winkel is zo schitterend! Als je hier binnen loopt waan je jezelf in een ander land, waar de zon schijnt en waar je lekker in een hangmat een cocktail kunt drinken. Je wordt er gelijk vrolijk van! Ze hebben zoveel verschillende prachtige hangmatten, de kwaliteit is super. Ik heb de mijne al jaren en ik heb er veel plezier van. Ik koop er ook vaak kadootjes!
We kochten online de queensize klamboe en de Castle baby en eenpersoons. Snelle levering, goede communicatie over de bestelling en kwaliteit producten. We verwijzen mensen die op zoek zijn naar katoenen klamboes altijd naar dit bedrijf.
Zo'n 15 jaar geleden een hangmat gekocht bij Maranon, intensief gebruikt in huis hele jaar door en elke vakantie mee en nu pas aan vervanging toe, echt kwaliteit!!
goede zaak, 22 jaar geleden ook al, blij om te merken dat dat niet verandert is. heb nu 2 nieuwe hangmatten gekocht.
Hele goede ervaring. Prettig geholpen. Hele mooie hangmatten en stoelen. We hebben zelf een hele mooie hangstoel gekocht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid