facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maqqie

Maqqie

Info

Maqqie, maakt werken makkelijk



"Maqqie is hét platform voor werkend Nederland! In onze app vind je als bedrijf nieuwe versterkingen, en vind je als werkende jouw volgende uitdaging."
Adres: Franklinweg 27, 4207hx Gorinchem
Telefoonnummer: 0103075234
Stad: Gorinchem
Route: Franklinweg 27
Postcode: 4207hx



op zoek naar gerelateerd: Maqqie aandeelhouders, Hannelinde van Wijngaarden, Goedkoopste payroll, Jan de Jongh Maqqie, Maqqie accountmanager, Maqqie markelo, Maqqie linkedin, BNR Maqqie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boreas Maritime Boreas Maritime 3 km Gewoon een office . Niks meer niks minder
Recensies
Jaar geleden samenwerking aangegaan met maqqie Pas op je hebt niet alleen met maqqie bv te maken maar ook met maqqie vast bv en maqqie vaster bv dat doen ze via de contracten in de maqqie app de 1 komt onder maqqie bv te werken de ander onder maqqie vast en een andere medewerker onder maqqie vaster bv Ook gaan ze informatie inwinnen bij je opdrachtgevers om het werk zelf te kunnen doen
Moeilijk mee samen te werken. Wijziging rechtsvorm doorvoeren duurt 6+ maanden. Houdt subsidies achter en probeert er een percentage van af te pakken. 200 euro "administratiekosten" per maand voor een enkele boeking per maand. Voor antwoord op je mail moet je hem vaak 2x sturen. De app is handig maar daar blijft het wel bij.
Je krijgt inderdaad snel contact, echter hebben de medewerkers zelf ook geen idee wat ze aan het doen zijn. Dit is natuurlijk zeer vervelend als je salaris voor de helft wordt uit betaald 6 maanden lang. Veder echt een top bedrijf als je geen geld wilt ontvangen.
Fantastische payroll bedrijf. Enorm behulpzaam, snelle service en veel expertise. Zeker een aanrader voor startende ondernemers die de verloning willen uitbesteden. Als account manager wil je zeker Robert-Jan hebben, een echte aanrader.
Dit jaar voor het eerst gebruik gemaakt van het payroll-systeem. Ik ben bij Maqqie uitgekomen omdat dit mij de ideale partner leek voor zowel mijn bedrijf als voor mijn medewerkers. Ik ben dan ook zeer tevreden over de betrokkenheid en de klantgerichtheid. Nee bestaat hier niet en het oplossingsgericht denken spreekt mij ook heel erg aan. De Maqqie-app werkt zeer vanzelfsprekend en is zeer eenvoudig in gebruik. Al met al dus een prettig bedrijf om mee samen te werken. Ik verwacht hier op deze tour nog jaren gebruik van te kunnen maken!
Wij waren op zoek naar een payrollbedrijf dat onze salarisadministratie en werknemerscontracten uit handen kon nemen. Uiteindelijk terecht gekomen bij Maqqie en uiterst vriendelijk en geduldig geholpen door Robbert-Jan. Maqqie is een 'superpayrollplatform' waar je je eigen poule van medewerkers op kunt beheren. Echter is het ook mogelijk om vacatures of shifts open te zetten op het platform voor externe medewerkers die op het platform zitten. Bij een match kan je deze medewerkers opnemen in je eigen 'flexpoule'. Hiermee verzorgt Maqqie dus ook een stukje werving & selectie, zonder daar de hoge bedragen van een uitzendbureau voor te rekenen. Wij hadden afgelopen weekend een event waar wij barpersoneel voor nodig hadden. Helaas meldde één personeelslid zich ziek, echter hadden we binnen een mum van tijd vervanging kunnen regelen via de 'shift' functie van Maqqie. Deze vervangende medewerker vonden wij zo goed tijdens het event, dat deze persoon nu ook tot onze flexpoule behoort. Zeker met de huidige personeelsschaarste is deze shift functie een geweldige uitkomst. Verder is Maqqie helder over haar tarieven en de opbouw van de uurlonen. De begeleiding vanuit support door Ana is uiterst plezierig en proactief. Zo kwamen een aantal urenregistraties niet goed door, waarop de support afdeling uit zichzelf onze medewerkers via whatsapp hierop wees. Wij, als organisatie, worden dus volledig ontzorgd. Het platform heeft nog meer mooie functionaliteiten, allen zeer intuïtief en snel te begrijpen. Al met al erg te spreken over Maqqie en zeker aan te bevelen aan anderen. Speciale thanks aan Robbert-Jan, Ana, Ken en Jan!
Wij zochten een aantal weken een nieuw bedrijf voor het verlonen van onze payrollers. Wij hadden een aantal bedrijven aangeschreven. Maqqie reageerde binnen 10 minuten en 2 dagen later begon onze samenwerking. De app is erg overzichtelijk voor ons maar ook voor de medewerkers. Het is fijn dat wij nu alleen maar de uren hoeven na te kijken en goed te keuren Onze contactpersonen zijn Robert-Jan en Mariëlle, dit zijn echte toppers. Je krijgt direct antwoord op je vragen en niks is te veel. Ze houden zelfs een dag vrij om voor ons last minute medewerkers in te schrijven. Dank jullie wel. Gr Talitha Hagoort Verhuur BV
Na jarenlange klant bij een andere grote payroll-organisatie overgestapt naar Maqqie. Nu al weer 2 jaar lang zeer tevreden gebruiker van de maqqie -app. Zowel voor medewerkers als voor ondernemers werkt het super makkelijk en is er heel veel automatisch geregeld. Weinig omkijken naar de salarisadministratie dus. Ook bij vragen of problemen altijd een snelle en adequate reactie. Aanrader dus!
Wij werken sinds kort met Maqqie en zijn erg positief! De app wijst zichzelf en daar waar je hulp nodig hebt zijn de medewerkers erg makkelijk te bereiken. Als je per ongeluk iets verkeerd hebt ingevoerd qua uren hebben ze het heel snel voor je rechtgezet. Tijdens mijn vakantie was ik wat laat met uren invoeren en toen belde onze contactpersoon erachter aan, erg attent!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid