facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Manves

"Manves is een online bedrijf dat staat voor A-kwaliteit op het gebied van klassieke buitenverlichting, moderne binnenverlichting en landelijke tuinverlichting. Ook voor brievenbussen, sfeervolle tuindecoratie en jaren 30 deurbeslag voor binnen en buiten kunt u bij ons terecht. In samenwerking met transportbedrijven PostNL en DHL kunnen wij uw bestelling door heel Europa op gewenste locatie bezorgen. Bij Manves geniet u van een uitstekende service en kunt u veilig shoppen met 30 dagen bedenktijd."
Adres: Marconistraat 11 , Zevenaar 6902 PC, NL
Telefoonnummer: 085 065 6430
Stad: Zevenaar
Route: Marconistraat 11
Postcode: 6902 PC



op zoek naar gerelateerd: Strakke buitenverlichting, Buitenlampen landelijke stijl, Buitenlamp klassiek zwart, Buitenverlichting voordeur landelijk, Hanglamp buiten landelijk, Gevellamp, Buiten hanglamp veranda, Klassieke lantaarn
Recensies
Prachtig deurbeslag bij Manves besteld, maakt alles heel mooi af!!! En nadat iets niet bleek te passen, werd er goed meegedacht en gezocht naar een passende oplossing. Wij vinden Manves een aanrader!!
Ik ben zeer ontevreden. Na bestelling liet de levering weken op zich wachten ondanks bericht dat het verzonden zou zijn, toen kwam de levering in delen waar je niks aan hebt als je een lantaanpaal in elkaar moet zetten en uiteindelijk bleken er geen bouten aanwezig en was de kap in de verkeerde kleur! En geen enkele keer is er proactief gecommuniceerd. Ik heb meerdere keren zelf erachteraan moeten gaan. Zonder resultaat. De lantaarnpaal staat dus nog steeds niet. Geen Manves meer voor ons....
De armaturen zijn van degelijk aluminium. De gespoten verf is redelijk, de oneffenheden vallen niet op maar zijn er wel. De fittingen heb ik vervangen, die waren van erg lage kwaliteit. 2 van de 5 waren gewoon niet bruikbaar. Al met al tevreden, ik koop hier weer.
Was opzoek naar een mooie veranda lamp. Dus via Google bij Manves terecht gekomen. Mooie duidelijke site en via mail direct kontakt. Verkoper telefonisch gesproken die mij op een prettige manier te woord stond. Heb toen via de site 2 mooie koperen veranda lampen en brievenbus besteld. Binnen een week mijn spullen ontvangen. Ben zeer blij. Bedankt!
Bij Manves buitenlamp en ligbed besteld, aan lantaarn was een lichte beschadiging, is direct door de firma omgeruild, zeer goede service en mooie kwaliteit.
Heb bij dit bedrijf de buitenlamp Ulft gekocht en ben er zeer tevreden over. De lamp besteld en 3 dagen later werd deze bezorgd! Zeker een aanrader!
Heb vorige week nieuwe buitenverlichting aangeschaft. Vondt de webshop zeer duidelijk en kreeg goed advies. Ben erg blij met mijn bronzen lampen. Top!
Ik was op zoek naar een zelfde soort buitenlamp die ik al buiten had en kwam bij manves terecht. Ik ben er zeer goed geholpen om de goede te vinden en een zeer snelle en correcte service.
Snelle levering. De buitenlantaarn Roosendaal besteld en 2 dagen later in huis. Super mooie lamp. Dank jullie wel
Onlangs hier een mooie veranda lamp gekocht! Top kwaliteit! Bedankt Manves!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid