facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Manuele Praktijk Vitaal

Manuele Praktijk Vitaal

Info

Shiatsu is een behandeling gericht op pijnverlichting. Is heerlijk ontspannend, vitaliserend en geeft weer energie. Kan over de kleding plaatsvinden.

Geschiedenis

Manuele Praktijk Vitaal is een Praktijk voor Shiatsu- en massagetherapie te Hardenberg.
Shiatsu is en heerlijke therapie gericht op pijnverlichting. Cliënten komen steeds vaker bij ‘Vitaal’ terecht doordat zij van vrienden of familie horen dat het een hele prettige behandeling is, met zorg en aandacht uitgevoerd. Shiatsu is een drukpuntmassage die een diepe ontspanning teweeg brengt. Zowel geestelijk als lichamelijk zult u merken dat u fitter wordt, beter kunt relativeren en beter kunt functioneren in het dagelijks bestaan. Shiatsu is niet alleen voor volwassenen. Ook ( jonge) kinderen ervaren de ontspanning en varen er wel bij. De behandeling wordt doorgaans gedeeltelijk of geheel vergoed door de ziektekostenverzekeraar, afhankelijk van Uw aanvullende verzekering. Vraag dit voor de zekerheid even na, of kijk bij ‘vergoeding’. Daar kunt u overigens geen garanties aan ontlenen!

Adres: Ondermaat 54a, 7772 JD Hardenberg (stad)
Telefoonnummer: 0523 852 704
Stad: Hardenberg
Route: Ondermaat 54a
Postcode: 7772 JD


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 21:00
Dinsdag: 13:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 13:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid