facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mantelzorgelijk

Mantelzorgelijk

Info

Mantelzorgelijk is het grootste platform voor en door mantelzorgers. Het is dé plek om je ervaringen, gevoelens en zorgen te delen.

Geschiedenis

Mantelzorgelijk is het grootste platform voor en door mantelzorgers. Het is dé plek om je ervaringen, gevoelens en zorgen te uiten. We zijn onder elkaar. De meesten van ons maken vergelijkbare dingen mee. Op Mantelzorgelijk vind je ook nuttige links en het antwoord op vragen, waar veel mensen tegenaan lopen. Welke veranderingen in de zorg raken mijn persoonlijke situatie? Waar kan ik terecht voor advies? Op Mantelzorgelijk ben je niet alleen.

We schrijven over actuele ontwikkelingen in de mantelzorg, maar ook over onze persoonlijke belevenissen. Op de site vind je bovendien steeds meer gastbloggers, met hun eigen verhalen en zorgen.

Wil je ons bereiken?

Heb je een idee voor samenwerking, wil je iemand in het zonnetje zetten, heb je een voorstel voor een interview of andere feedback? We kijken ernaar uit om van je te horen. Zet een reactie in het gastenboek of schrijf ons een mail. Je bereikt ons via [email protected] Tot gauw!

Wil je meedoen?

We hebben al verschillende gastbloggers, maar zijn op zoek naar veel meer mensen, die op regelmatige basis willen schrijven over hun leven als mantelzorger. Stuur een blog van ongeveer 450 woorden en wat informatie over jezelf naar [email protected]. Wij nemen contact met je op!

Adres: Nienhuis Ruijskade 112, 1399 KC Muiderberg
Stad: Muiderberg
Route: Nienhuis Ruijskade 112
Postcode: 1399 KC



op zoek naar gerelateerd: Verhalen mantelzorgelijk, Stichting Mantelzorgelijk, Facebook mantelzorgelijk, Mantelzorg forum, Mantelzorg voorzieningen, Mantelzorg belastingvrij, Vergoeding parkeerkosten mantelzorg, Mantelzorger voor moeder
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting Amateurkoor Regio Gooi Stichting Amateurkoor Regio Gooi 391 meter Gezellig 4 stemmig koor. Hier wordt gezongen in alle talen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid