facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Manfred Loohuis

Adres: 4 Haven Straat, 9321 DA Peize
Telefoonnummer: +31505033498
Stad: Peize
Route: 4 Haven Straat
Postcode: 9321 DA


Recensies
Begin 2020 na veel aandrang naar de firma Loohuis eindelijk een offerte gekregen op hun kantoor . Na enige aanpassing mondeling akkoord gegeven...daarna bleef het stil...maar eens opnieuw buurten in Peize ja hoor familie jullie staan op de lijst, echter het kan wel November worden.... Weer stilte.....geen November....geen december....geen bevestiging...geen belletje...geen mail.... Helemaal NIETS...gewoon waardeloos. Moeten maar op zoek naar een betrouwbare leverancier. 11/7/22 update. Inmiddels zijn de heren van Loohuis geweest voor montage van kozijnen en gevelbekleding. Erg deskundig en vriendelijke mensen. Wij zijn zeeeer tevreden over de werkzaamheden. Onze gevel ziet er weer perfect uit.....duurt dus even maar je krijgt wel waar voor je geld.
Wij hebben onze schuifpui vervangen voor openslaande deuren, van begin tot eind goed advies gehad, en alles netjes afgewerkt. Wij zijn van plan meerdere kozijnen te gaan vervangen, dit gaan wij zeker weer laten uitvoeren door Weru Peize.
Fantastische zaak met erg vriendelijk en zeer denskundig personeel. Gewoon toppie! Super service en erg gericht op dat de kus naar tevredenheid gedaan word!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid