facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Manege Wittenburg

Manege Wittenburg

Info

Onze manege biedt een grote binnen- en buitenbak, Pensionstalling met ruime weidegang. Een moderne foyer, met een aparte vergader- en instructieruimte.

Geschiedenis

Onze manege biedt een verscheidenheid aan verenigingen die hun lessen verzorgen. Daarnaast is ook het Westernrijden vertegenwoordigd door de Circle A Horsemanship. Ook worden er zo nu en dan Polocrosse trainingen gegeven.

Wij als manege vinden het belangrijk dat iedereen op zijn eigen manier plezier kan beleven aan de paardensport!

Adres: Oosteinde 8, 9697XG Blijham, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 06-47 199 309
Stad: Blijham
Route: Oosteinde 8
Postcode: 9697XG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 23:00
Dinsdag: 09:00 - 23:00
Woensdag: 09:00 - 23:00
Donderdag: 09:00 - 23:00
Vrijdag: 09:00 - 23:00
Zaterdag: 09:00 - 23:00
Zondag: 09:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Gratis paardrijles, Gratis proefles paardrijden, Binnenbak huren, Rijbaanregels manege, Manege NIOP
Recensies
Slechte ervaring met mijn paard op stalling hier. De eigenaar geeft geen mogelijkheid voor een oplossing, alleen zijn idee is goed. Mijn paard kreeg koeienkuil als voer met een te hoge zuurgehalte. Dan nog niet te spreken over de betonnenvloer met 4 sprietjes stro waar mijn paard op mag overnachten in zijn eigen ontlasting. Zeker geen aanrader. Prijs is aantrekkelijk maar naar enige tijd duidelijk waarom. Na overleg met mijn eigen dierenarts, mijn paard direct overgeplaatst, anders had het zijn leven gekost. Oplossing van de eigenaar? Een deurwaarder inschakelen om niet eerlijk geld bij je los te wekken. Je word voor het blok gezet met dreig brieven. Zwart op wit is mijn paard afgemeld, toch beweren nergens van af er weten en geld te innen. Geld gaat hier voor dierwelzijn.
Fijne stalling. Ik sta ondertussen 3 jaar bij deze stalling. Fijn contact met eigenaar en er wordt goed met je meegedacht. Mijn paard heeft heel wat capriolen uitgehaald waardoor er extra aandacht en stalrust/ aparte weidegang nodig was. Dit was geen enkel probleem en de eigenaar dacht mee voor de oplossingen. Helaas mijn paard in moeten laten slapen waar de eigenaar ontzettend fijn bij heeft begeleid. Met mij nieuwe paardje ben ik dan ook zeker weer bij deze stalling gaan staan. De lessen van de manege worden ook door een zeer kundige en fijne instructrice gegeven.
Fijne manege, goede service en mijn paard heeft het prima naar haar zin. Ik volg ook de lessen daar en heb in korte tijd veel geleerd en qua rijden echt vooruitgang geboekt! Ze denken daar echt met je mee en als er iets is of bv probleem dan wordt er samen met jou naar goede oplossing gezocht. Ik kan iedereen deze manege aanraden.
Je paard daar stallen is geen optie. De stallen zijn altijd nat, de paarden hebben nauwelijks stro in hun stal, water bakken worden gewoon in de stal leeg gegooid. Met je paard werken is een groot probleem, er is te weinig ruimte voor. De buitenbak is eerder een recreatieplas, dan een rijbak. De paarden komen in het winterseizoen en voorjaar nauwelijks buiten. Hierdoor krijgen de paarden stal gebreken. Verder worden de paarden slecht verzorgd, qua voeren. En de paarden worden daar regelmatig mishandeld ze worden met stokken geslagen met zwepen geslagen en geschopt. En dan te bedenken dat dit mensen zijn die hart voor dieren zouden moeten hebben. De sfeer wordt er regelmatig verziekt. En voor rijlessen hoef je ook niet heen te gaan, de manege paarden en pony's slaan regelmatig op hol.
Ik vind het een hele goeie manege super fijne lessen
Fijne manege en prima stalling! We volgen hier lessen en hebben een paard gestald.
Leuke paarden, leuke lessen. Goede verzorging voor de pension paarden. Wij hebben het er met ons paard erg naar onze zin en dochter geniet erg van de lessen
Mijn dochter heeft het super naar haar zin en de lessen zijn erg leuk .elke keer weer een stukje verder in haar doen en laten daar .
Top manage, schoon en ruim opgezet. Onze dochters lessen met plezier. En ons paard wordt goed verzorgd.
Top manege! De eigenaren en de instructrice hebben hart voor de dieren en ruiters.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid