facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Manege Ten Eysden

Manege Ten Eysden

Info

Manege Ten Eysden

Geschiedenis

Manege Ten Eysden ligt in Geleen aan de rand van het Danikerbos en wordt omringd door ongeveer zeven hectare weiland. MTE heeft een centrale ligging: vijf minuten vanaf de autosnelweg (A76), en op tien minuten loopafstand van station Geleen-Oost.

Algemene info:
Binnenbak 20x40
Buitenbak met verlichting en gedraineerd 20x60
Springbak 50x60
Longeer cirkel
Twee wasplaatsen
solarium
Weidegang +/- 7 ha

Bij de manege kun je terecht voor pensionstalling van uw paard of pony met zadelkast. paard- en pony lessen op verschillend niveau voor jong en oud. 's Zomers vele buitenritten. Het hele jaar kan uw paard of pony overdag op de wei.

Stage:
Manege Ten Eysden is een Aequor erkend leerbedrijf voor paardenhouderij. kijk voor meer informatie op www.aequor.nl. Er kunnen ook leerlingen van andere AOC's en opleidingen hun stage periode op de manege doorlopen.

Adres: Ten Eysden 1, 6164 JL Geleen
Telefoonnummer: 06-15516452
Stad: Geleen
Route: Ten Eysden 1
Postcode: 6164 JL


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 23:00
Dinsdag: 07:30 - 23:00
Woensdag: 07:30 - 23:00
Donderdag: 07:30 - 23:00
Vrijdag: 07:30 - 23:00
Zaterdag: 07:30 - 19:00
Zondag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Manege Geleen tarieven, Manege in Zuid-Limburg, Manege Limburg, Paardrijles Geleen, Manege Ten Eysden facebook, Manege Maasmechelen, 5 sterren manege Nederland, Manege Echt
Recensies
Het is een hele gezellige manege met een hoog familiegevoel gehalte. Veel lieve paarden en pony's. Ook het personeel is erg gezellig, behulpzaam en altijd in voor een praatje. Er zijn groepslessen en privélessen. Goede rijleraren en leraressen die de tijd voor je nemen en je laten ontwikkelen op je eigen snelheid. Er is een binnen- en buitenrijbak. Er worden ook vaak wedstrijden gegeven en hele leuke activiteiten georganiseerd met veel liefde en aandacht. Alle faciliteiten zijn aanwezig: toilet, kantine, terras, keuken. De manege ligt in een prachtig bosrijk gebied met een wandelgebied en kinderboerderij in de buurt. Kortom een manege om met veel plezier naar toe te gaan!!!
Manege Ten Eijsden een gezellige manege gelegen aan de bosrand van Daniken. In de zomer wordt veel buiten gereden in de buitenbak of we gaan samen,Gezellig uitrijden. in de winter zijn de lessen binnen. We rijden dressuur in groepsverband ,maar ook privé.Er is veel tijd voor plezier ,samenhorigheid,tijd voor een goed gesprek en gezelligheid. Dit is een manege voor jong en oud, met mooie,lieve goed verzorgde paarden,schone stallen.ook zijn er activiteiten zoals ponykamp zeskamp en kienen. De paarden zijn veel buiten op de weides, lekker samen in groepjes. Ook wordt er in de zomer veel gesprongen en zijn er geregeld springwedstrijden. Hier zijn super fijne lessen,instructeurs die dingen goed uitleggen en alles op individueel niveau aanpassenmotiveren waar nodig is,veel goed vinden en durf je iets echt niet, hoef je dat nog niet te doen,en wordt het opgebouwd zodat je het uiteindelijk wel durft. die naar jou luisteren en jou helpen waar nodig. We helpen elkaar en doen alles samen zoals paarden poetsen afsponzen naar de lessen en verzorgd op de wei zetten. Gezelligheid en veiligheid en goede omgang met de dieren en het welzijn van de dieren staat voor ons allen voorop.
fijne stal en leuke wedstrijden
Het is een hele gezellige manege. Veel lieve paarden en pony's. Er zijn groepslessen en privélessen. Goede rijleraren en leraressen. Er is een binnen- en buitenrijbak. Er worden ook vaak wedstrijden gegeven. Alle faciliteiten zijn aanwezig: toilet, kantine, terras, keuken. Er worden ook wel eventings gehouden. De manege ligt in een prachtig bosrijk gebied met een wandelgebied en kinderboerderij in de buurt. Kortom een manege om met veel plezier naar toe te gaan!!!
Leuke gezellige manege. Vriendelijk personeel en er word fijn les gegeven!!
Leuke sfeer op deze manege, mooie ligging. Ook voor de Kids. Manege ponies en paarden komen ook lekker op de weides
Ze houden zich goed aan de corona maatregelen en goeie zorg als je iets moet weten helpen ze je meteen vandaag voor ons een dierenarts gebeld, blijven ook erbij als de arts erbij is, ik vind dit top gedaan.
Een leuke, gezellige manege waar jij welkom bent. Kinderen helpen graag mee met verzorgen en tevens een kantine aanwezig. In de nabije omgeving danikkenbos en kinderboerderij.
Ze hebben me geholpen met mijn kat te vangen! Heel vriendelijk personeel! Verder weet ik helaas niet veel van de paarden maar de omgeving zag er netjes uit!
Zoek manege om weer te starten met rijden na overlijden eigen paard. Geen verhaal aan de bar...Zoek t je zelf maar uit in de stallen....jammer, moet helaas op zoek naar een andere manege....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid