facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Manege Spaarnwoude

Info

Veelzijdige manege/pensionstal voor dressuur,springtraining tot hoog niveau. Zowel recreatief als professioneel

Geschiedenis

Bij Manege Spaarnwoude kunt u goed leren paard- en ponyrijden onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs. Voor alle takken van paardensport kunt u bij ons terecht, zowel recreatief als wedstrijdgericht: dressuur, springen, samengesteld rijden

Adres: Houtrakkerweg 62, 1165 MX Halfweg (Haarlemmerliede en Spaarnwoude)
Telefoonnummer: 0204976220
Stad: Halfweg
Route: Houtrakkerweg 62
Postcode: 1165 MX


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 00:00
Dinsdag: 08:00 - 00:00
Woensdag: 08:00 - 00:00
Donderdag: 08:00 - 00:00
Vrijdag: 08:00 - 00:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00
Zondag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Manege Velsen-Zuid, Tarieven Manege, Stal Zandvliet Spaarndam, Paarden manege Haarlem, Manege Haarlem, Manege Geuzeneiland, Manege Spaarnwoude eigenaar, Manege Velserbroek
Recensies
Super fijne Manege, voor jong en oud! Ook als pension klant is het hier geweldig, iedereen staat voor je klaar als er nood aan de man is. Is er iets waar je mee zit, alles is bespreekbaar! Super vriendelijke personeel!
Zeer onprofessioneel en heel onaardig. Ook tegen kinderen. Nooit meer absoluut geen aanrader
Manege Spaarnwoude is een top manege. Ik kom hier al tientallen jaren en heb inmiddels 2 paarden die hier uitstekend verzorgd worden door professionele medewerkers waar je met al je vragen terecht kunt. De lessen zijn afwisselend en leerzaam en worden gegeven door vakbekwame instructeurs en bovendien is het er altijd gezellig. Heel bijzonder is de persoonlijke betrokkenheid bij het welzijn van je paard. Toen mijn paard koliek had waren de eigenaren van de manege de hele nacht actief om hem de beste zorg te verlenen. Dat is onbetaalbaar.
Uitstekende manege met veel mogelijkheden in uitzonderlijk mooi gebied. Zeer ruime parkeervoorzieningen. Binnen- en buitenbak en meer. Meerdere stallen. Zeer vriendelijk personeel en zijn ook zeer behulpzaam. Leuke barvoorziening, die nu helaas gesloten is.
Super fijne manege waar ik al meer dan 10 jaar rondloop. Inmiddels met mijn eerste eigen paardje. Altijd hulp en gezellige mensen om je heen en je kan er voor alles terecht dressuur, springen of recreatie!
Fijne plek voor een wandeling.
We hebben 3 e-mails gestuurd en 2 keer gebeld, maar geen reactie... Voor de rest ziet het er erg leuk uit.
Fijne manege voor jong en oud. Iedereen is hier welkom! Fijn personeel die voor iedereen klaar staat. Ook de lessen zijn zeer afwisselend waar je echt iets leert, de paarden staan voorop!
Een onwijs fijne plek waar iedereen kan komen. Fijn personeel , altijd gezellige sfeer. En paarden worden altijd goed verzorgd . Fijne manege voor mens en dier.
Ja wat kan ik zeggen. Als je hart sneller begint te kloppen van paarden en dun belegde kaastosti’s met curry, dan ben je hier aan het juiste adres.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid