facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Manege Middenhof

Manege Middenhof

Info

Manege Middenhof voor al uw paardrijlessen en het stallen van uw paard of pony

Geschiedenis

De prijzen van onze lessen en/of stalling kunt U vinden op www.middenhof.nl



"Leren Paard of Pony rijden voor jong en oud. Pensionstalling"
Adres: Zuidbuurt 8, 3141EM Maassluis
Telefoonnummer: 0105920455
ln.fohneddim@egenam
Stad: Maassluis
Route: Zuidbuurt 8
Postcode: 3141EM


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 00:00
Dinsdag: 08:00 - 00:00
Woensdag: 08:00 - 00:00
Donderdag: 08:00 - 00:00
Vrijdag: 08:00 - 00:00
Zaterdag: 08:00 - 19:00
Zondag: 08:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: manege middenhof prijzen, manege middenhof facebook, manege middenhof startlijsten, manege middenhof paarden, manege middenhof wedstrijden, manege middenhof ponykamp, manege middenhof lessen, manege middenhof openingstijden
Recensies
Een gezellige en vooral ruime manege waar de paarden de ruimte hebben. Men heeft meerdere bakken, zowel binnen als buiten. De stallen zien er goed verzorgd uit, net opgeruimd en schoon, ja een manege met een hart voor de dieren, en dat mag zeker wel vermeld worden.
Het ziet er netjes uit maar wel kaal en ongezellig. Soort manegefabriek... 1.5 uur moeten wachten op 2 bestellingen tijdens de wedstrijd...
Fijne stal. Mijn dochter rijd er nu sinds enkele weken privé lesjes. In het verleden heeft ze op een andere manege een nare val mee gemaakt. Waardoor ze erg onzeker is geworden. Na bijna 2 jaar haar zelfvertrouwen weer op te bouwen op 2 vaste privé paarden, zodat ze weer op een manege durfde te rijden. Is dit eindelijk gelukt. Hier gaan ze op middenhof erg goed mee om. Ze is nog steeds erg onzeker, maar het gaat steeds beter, zeker nu ze Gina heeft ontdekt, wat een geweldige maar eigewijze pony is dat. Alleen erg jammer dat de wachtlijsten zo langs zijn. Om hierdoor is er geen vaste dag of tijd beschikbaar om te lessen. Maar hier kunnen hun ook niks aan doen.
Het is heel knap hoe iemand van 70 kg te zwaar is voor jullie paarden van 1.70m en het is nog knapper dat jullie dat over de mail kunnen zien waarbij jullie mij nog nooit gezien hebben. IK RAAD HET AF OM EEN MAILTJE TE STUREN NAAR DEZE VRESELIJK DISCRIMINERENDE MANEGE!
Beste middenhof, Ik heb 2 jaar bij jullie paard gereden. Toen werd ik zwanger. Wou wil graag paardrijden bij jullie. Heb 2 privé lessen bij jullie gedaan. Aantal weken later belde ik om weer in de groep lessen te gaan. Maar ik krijg te horen je bent te zwaar. Beetje discrimineren. Er rijden een heel aantal " zware" mensen nog zwaarder als ik. En ik mag niet meer komen paardrijden. Dan gaat het om het welzijn om de paarden. Dat snap ik maar hoe kan je door de telefoon zien hoe "zwaar" ik bent. Maar dat even niet. Waarom een ander wel en ik niet. Ik was een vaste klant kwamen er altijd graag. Maar nu niet meer het is gewoon slecht Dat je zo iets maakt. En dan zeggen als je bent afgevallen kan je terug komen nou wat denkt jezelf ik kom nooit meer. Ga lekker klanten verliezen. En met plankjes mensen veder. Ik ben echt niet tevreden over jullie manege. En ohja "zware" mensen mogen niet paardrijden. Maar als een paard wondjes heeft van sporen. Mogen ze wel veder rijden met sporen. Beetje dierenleed. Een pony die zware astma heb gewoon door laten lopen in de lessen ook dierenleed dat is pas triest!!! En dat een paard iets aan ze hoef heeft gewoon heel de dag in een stal laten staan zielig is dat! Mijn meening over jullie manege. Is gewoon erg slecht! Niet over te praten!
Gezellige, schone en veilige manege. Mijn dochter krijgt les van hele goede en lieve instructrices. De pony's zijn super lief en mijn dochter brengt veel tijd met ze door.
Kom hier al heel wat jaren met veel plezier!
Gezelligheid kent geen tijd. Uitstekende instructie. Goede verzorging van de paarden en iedere keer weer een feest om naar toe te gaan. Al met al een uitstekende keuze!
Fijne manege met aardig personeel. Krijg fijn les en ga er elke week met veel plezier naar toe
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid