facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Manege Kennemergaarde

Adres: Duin en Kruidbergerweg 77, 2071 LG Santpoort-Noord
Telefoonnummer: +31235377886
Stad: Santpoort-Noord
Route: Duin en Kruidbergerweg 77
Postcode: 2071 LG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Manege Kennemergaarde Manege Kennemergaarde 23 meter Leuke manege, warm welkom. Fijne privé les!
Recensies
Naast het station Santpoort-Noord ligt deze mooie paarden manege. Je kunt er rondkijken bij de paarden en pony’s en er is een café waar je iets kunt drinken.
Ik ben hier geweest nadat we bij het dichtbijgelegen treinstation waren uitgestapt voor een NS-Wandeling. Ik was op zoek naar een toilet, die helaas niet op het station was te vinden, en heb de manege dus kunnen zien. Een fleurige manege met vriendelijke mensen binnen! 5 sterren van mij!
Leuke en gezellige Manege. Begeleiding is helemaal top, ook voor kinderen die wat meer begeleiding nodig hebben.
Super gezellige manege met vriendelijk personeel en fijne paarden! Daarnaast is de bijbehorende foyer en terras een ontzettend leuke en gezellige gelegenheid om een lekker drankje te doen.
Deze manege is goed in les geven. De paarden en pony’s worden goed verzorgd. Leuk team. Helemaal blij met deze manege.
Ik heb hier eerder gereden en het is een superleuke en gezellige manege. En heb net een mail gestuurd om hier terug te komen, even afwachten of er nog een plekje is in mijn oude maandagles :
Ik geef deze manege 1 ster omdat ze de paarden mishandelen ik was erbij toen een paard heel braaf achter zijn baasje aan het lopen was en dat paard kreeg klappen dat Gebeurde op 2023 1 februari ik zou deze manege niet aanraden voor u zelf of uw kind
Super locatie, goed verzorgde en mooie manege, lieve paarden en vriendelijke mensen!
Ik zou deze manege niet aanraden voor uw kind.
Super leuke Manege met onwijs gezellig personeel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid