facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Manege Gasselte

Manege Gasselte

Info

4 sterren FNRS manege en groepsaccomodatie in Gasselte.
Geselecteerd voor de nominatie: Hippisch Ondernemer 2015
www.manege-gasselte.nl 0599-564881

Geschiedenis

Hippisch KNHS / FNRS recreatiebedrijf in de ruimste zin van het woord. Van wedstrijd rijden in officieel KNHS / FNRS verband, tot ponykampen, dagtochten, bosritten, voltige, caroussel rijden en instructie.

Producten

KNHS Startkaarten via Manege Gasselte.

Adres: Lutkenend 19a, 9462PN Gasselte
Telefoonnummer: 0599564881
ln.etlessag-egenam@ofni
Stad: Gasselte
Route: Lutkenend 19a
Postcode: 9462PN



op zoek naar gerelateerd: manege gasselte paarden, manege gasselte facebook, manege gasselte ponykamp, manege gasselte telefoonnummer, manege gasselte buitenritten, manege drenthe, manege gasselte adres, manege gasselte review
Recensies
Vandaag heb ik samen met mijn dochter meegereden met een stap draf galop buitenrit. We hebben enorm genoten! Een mooie tocht van 2 uren gedaan waar we echt volop hebben kunnen genieten van de natuur te paard. Erg brave paarden, die goed verzorgd zijn. Personeel is erg netjes en vriendelijk. Ook de manege zelf ziet er keurig uit. Hier komen wij zeker nog een keer terug. Manege Gasselte bedankt voor deze mooie ervaring!
Mijn moeder en ik zijn op een buitenrit geweest bij deze manege. Omgeving was erg mooi alleen de paarden en pony's waren redelijk mager. Er werd amper een uitleg gegeven voor als we onderweg waren en we stapten echt op een slenter tempo, waardoor het een erg "lange zit" werd. Ik reed achter een meisje en die haar pony ging 2x bokken naar mij en de pony waar ik op reed. Leuk voor een keer maar doe wat aan die magere paarden en geef wat meer uitleg voordat we op pad gaan.
Superleuk kinderfeestje gehad. Met 8 meiden een mooie bosrit, daarna mochten ze borstelen en hebben ze lekker patat met snacks gegeten.
Heel gemoedelijk en heel vriendelijke mensen met veel kennis ! Mijn bonusdochter geniet van elke les en ondanks dat ze normaal een beetje terughoudend is ,voelt ze zich hier echt op haar plaats..
Een door deze manege georganiseerde buitenrit gedaan. Het was een leuke ervaring, door een mooie omgeving!
Fijne mensen, lieve paarden, zeer flexibele manege waar veel mogelijk is.
Altijd heerlijk om een bosrit te rijden hier! Ook heel erg vriendelijk personeel
Leuke Manege! Ze geven heel prettig les aan kids
Hoii, ik heb al een paar buiten ritten gedaan bij jullie lieve paarden en zeer lieve mensen en hele mooie ritten altijd een goeie zweer
Inmiddels meerdere buitenritten bij hun gemaakt. Lieve, brave paarden. Ook voor mijn dochter van 10. Prachtige omgeving. Tot gauw weer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid