facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Manege De Hullen

Manege De Hullen
Adres: De Hullen 2, 7846 TB Noord-Sleen
Telefoonnummer: 0031630005664
Stad: Noord-Sleen
Route: De Hullen 2
Postcode: 7846 TB



op zoek naar gerelateerd: executieverkoop manege de hullen, de hullen sleen, manege de hullen te koop, veiling manege de hullen, manege de hullen roden, ruitershop de hullen, manege sleen, manege sleen te koop
Recensies
Gezellig en huiselijk waar je mooi buiten wedstrijden kan kijken voor beginners en ervaren ruiters/amazones.
Op 1 januari 2022 gewoon binnen gelopen zonder afspraak om te kijken of wij ons paard daar wilde stallen. Best vreemd op een feestdag. Maar wij vonden onaangekondigd zie je alles het beste!! Ze kunnen dan niet in eens alles recht trekken. De eigenaresse kwam naar buiten en wij vertelde dat wij opzoek waren voor ons paard. We werden hartelijk ontvangen en mochten te stallen zien. WAUW wat staan ze er goed bij. Dik in het stro. Veel kuilvoer. En alle paardjes stonden er happy bij. Nu staan we er sinds 2 maandjes en ik heb absoluut geen spijt! Ze zijn vriendelijk, denken met je mee en zeer behulpzaam. Ik vind dit echt een hele fijne stal! Mijn paard had een drang naar voernijd maar doordat ze hier genoeg krijgt is ze weer zichzelf. Mijn paard kreeg rotstraal doordat ze steeds in een natte stal stond. Nu 2 maandjes op de manege en ze heeft nergens last meer van. Hele mooie droge hoeven. Ik ben zeer tevreden en zolang Mijn paard dat ook is, ga ik hier niet weg!
Leuke manege en hele aardige eigenaars moeder en dochter. Paarden staan er super bij.
Wedstrijd gehad met mijn dochter, super relax sfeertje
Leuke club mensen, goede lessen en de goedkoopste in de omgeving
De manege wordt gerund door moeder, dochter en de reclasseringsdienst. De manege verkeerd in slechte staat en heeft achterstallig onderhoud. Zo zijn de regenpijpen defect, verstopt of niet aangesloten. Stallen staan op de tocht, de waterleidingen voor het drinkwater van de paarden niet vorstvrij. Gebruikte bouwmaterialen zijn niet duurzaam en het geheel kan wel een likje verf gebruiken maar eigenlijk verspilde moeite. De reclasseringsmedewerkers doen het lichte onderhoud  maar is hoofdzakelijk bezig met stallen vegen en het buiten een beetje netjes houden zodat het toch nog wat lijkt. Deze reclasseringsmedewerkers worden vrijwilligers genoemd en absoluut niet menswaardig behandeld ook al zijn het veroordeelden.  Hoop dat hier eens wat verandering in gebracht kan worden want vriendelijkheid kost niets.
Topsfeer, goede ligging en gewoon goed geregeld.
super leuke manege! je word snel geholpen! gezellige mensen! goede instructies! paarden en pony's worden super goed verzorgd!! echt een aanrader!
Leuk zoals ze er met kinderen om gaan... lekker gewoon... geen koude kak...
Hier kun je terecht voor alle niveaus in rijopleiding, met nog een gezellige sfeer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid