facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Manege de Horstlinde

Manege de Horstlinde

Info

Manege de Horstlinde is een manege en pensionstal, gelegen aan de rand van Enschede. De Horstlinde is door de FNRS beoordeeld met 4 sterren.

Geschiedenis

Manege de Horstlinde is manege en pensionstal gelegen aan de rand van Enschede. Beginnende en gevorderde ruiters kunnen er terecht voor zowel individuele als groepsinstructie. Het stallen van eigen paarden inclusief het gebruik van de uitgebreide faciliteiten behoort tot de mogelijkheden.

Adres: Pompstationweg 83, 7522 PG Enschede
Telefoonnummer: 0534336523
Stad: Enschede
Route: Pompstationweg 83
Postcode: 7522 PG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 23:00
Dinsdag: 09:00 - 23:00
Woensdag: 09:00 - 23:00
Donderdag: 09:00 - 23:00
Vrijdag: 09:00 - 23:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Paardrijden Enschede, Kinderfeestje paardrijden Enschede, De BARrage enschede, Holzik Stables, Paardrijden Almelo, Na hoeveel lessen kun je paardrijden, Manege Oldenzaal, Verzorgpony Enschede
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Meubel Outlet 053 Meubel Outlet 053 3 km Al het laatste nieuws van Meubel Outlet 053
Restaurant Thessaloniki Enschede Restaurant Thessaloniki Enschede 3 km Op basis van de recensies hier naar toe gegaan, bij binnenkomst direct al een vriende...
Holzikstables Holzikstables 7 km Wat een mooie manege. Paarden lekker in groepsverband naar buiten. Mooie stallen en p...
Recensies
Ik vindt manege de horstlinde super leuk er zijn goede en lieve instructrice's en leuke paarden. De lessen zijn ook duidelijk en leuk.
Dochter rijdt er al 3 jaar, ze vindt de lessen lekker uitdagend. Dat vindt ze ook belangrijk. Medewerkers zeer hulpzaam en vriendelijk. Nu door Corona is er zelfs de mogelijkheid om een pony of paard te leasen en meerdere dagen per week te rijden vanaf F4 niveau. Goed geregeld allemaal.
Manege met pension- en manegepaarden. Prachtig gelegen aan de rand van Enschede tegen de Universiteit Twente en de waterspaarbekkens aan. Goede en diverse paarden voor elk niveau: beginners tot gevorderen. Grote buitenbak, grote binnenbak en nog een kleine binnenbak. Enthousiaste en ervaren instructeurs/-trices. Door goede ligging ook fantastische buitenritten mogelijk richting Hengelo en de voormalige vliegbasis Twenthe.
Goede instructie, goede verzorging van de paarden.
Ik kom hier al sinds 1997. Een gezellige manege waar goed voor de paarden gezorgd wordt en je ook als manegeruiter nooit uitgeleerd bent. Leuke paarden, goede instructeurs, lessen op alle niveaus en een mooie locatie!
Leuke en gezellige manege en de paarden worden er goed verzorgt
Altijd prettig paard gereden In de 80/90 e jaren hilly is top gezellig en mooie tijden
Goede manege en zeer leerzaam voor de mensen die er les krijgen
Fijne eerste privéles gehad samen met mijn dochter.goede begeleiding en een fijne gezellige omgeving.
Ik heb jullie site ontdekt op de mobiele telefoon. Ik vind het leuk en gezellig op de manege
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid