facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Manege de Eenhoorn

Manege de Eenhoorn

Info

Manege de Eenhoorn

Geschiedenis

Manege de Eenhoorn in Blokker is een 5 sterren FNRS manege met het veiligheidscertificaat. 3 rijbanen, 87 stallen, een overdekte molen, binnen en buiten longeercirkel en een gezellige kantine maken het mogenlijk op een fantastische manier van de paardensport te genieten en onze gediplomeerde instructeurs begeleiden u graag!!! Tot ziens...

Adres: Koewijzend 32, 1695 CG Blokker, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0229275700
ln.nroohnee-ed-egenam@ofni
Stad: Blokker
Route: Koewijzend 32
Postcode: 1695 CG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 23:00
Woensdag: 08:00 - 23:00
Donderdag: 08:00 - 23:00
Vrijdag: 08:00 - 23:00
Zaterdag: 08:00 - 19:00
Zondag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: manege de eenhoorn diemen, manege de eenhoorn tarieven, manege de eenhoorn paarden, manege de eenhoorn prijslijst, manege de eenhoorn ongeluk, manege de eenhoorn lesrooster, manege de eenhoorn zutphen, manege de eenhoorn diemen facebook
Recensies
Bij Manege de Eenhoorn kun je terecht als beginner en als gevorderde. Er staan veel eigen paarden en ook ruimschoots manegepaarden. Wat opvalt is de vriendelijke sfeer hier. Zowel voor de dieren als tussen de mensen. De manege is open van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. In de zomer is de manege een aantal weken gesloten voor rijlessen, dan hebben de paarden/pony's ook even vrij.
Prima plek om te komen rijden. Prima om een paard te stallen.
We hebben ons heel erg welkom gevoeld. Zilvia s hoeve, Stars
Als manege prima. Als pension helaas teleurstellend. Meeste van het personeel is erg jong en onervaren. Andere zijn onbetrouwbaar. Goed personeel is helaas alleen bezig met lesgeven. Eigenaar uiterst onvriendelijk. Dingen worden gedaan mbt je eigen paard zonder overleg en je hebt het maar te pikken. Veel stress gehad en mijn paard ook in de tijd dat we daar stonden met het resultaat dat mijn paard erg mager werd. Zeer onprofessioneel
Zeer onvriendelijke mensen! Mijn zoon is autistische en maakte iets teveel geluid, wij kregen vriendelijk het verzoek om op te zouten, en wel nu. Sorry hoor, ik begrijp dat het vervelend is voor de paarden en dat ze ervan schrikken. Maar om zo te reageren, dan heb je echt geen fatsoen!! Ik kom er iig nooit meer en wil een ieder aanraden dit ook niet te doen.
Er was geen kassa, toen we een colaatje wilden drinken, alleen twee erg jonge meisjes achter de balie, dus er moest gepast geld aan de pas komen en de manegehond was enorm agressief en viel ons hondje aan, met als gevolg, twee kinderen in de stress, hondje gewond , riem kapot en dag Leuke dag...De eigenaar was nergens te bekennen, nooit meer terug!!!
Onze dochters gaan al jaren naar de manege omdat het de beste in de buurt is. De eerste begeleiding had iets beter gekund maar als u vraagt krijgt u altijd antwoord.
superleuk!!!!!!!!!!!!! ik zelf rij hier al sinds ik 3 was! Toen ik 5 was ging ik op les. en er is nog een dikke pluspunt: de Young leaders! hierbij leer je van alles op het gebied paarden. AANRADER!
Altijd vriendelijk personeel, schone paarden en stallen.
Dit een topper als het om je vrije tijd gaat, op de laatste woensdag van iedere maand is er een kijkavond, heb je interesse? Kom gerust eens een keertje kijken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid