facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Manege Beukers

Manege Beukers

Info

Het hippische adres voor al uw wensen!

Producten

Het hippische adres voor : manegelessen, privé lessen, springlessen, cross training, ponykamp, bedrijfsfeestjes, instructieweken, handel, training, jaarlijks grote evenementen, Indoor Beukers, Outdoor Beukers, Certificaat Buiten Rijden, pensionstalling en nog veel meer. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Adres: Wagenweg 12, 1724 PT Oudkarspel
Telefoonnummer: 0226393974
ln.srekuebegenam@ofni
Stad: Oudkarspel
Route: Wagenweg 12
Postcode: 1724 PT



op zoek naar gerelateerd: manege beukers cross, manege beukers wedstrijden, manege beukers tarieven, manege beukers ponykamp, manege beukers paarden, manege beukers ongeluk, manege beukers startlijst, manege beukers leasen
Recensies
Super leuk!! Leuke paarden, goede lessen, altijd gezellig
Leuke plek, aardige mensen en mooie paarden
Was hier voor een bezoek aan de hoefsmid, vriendelijke aardig man, legde veel uit terwijl hij aan het werk was. De manege, komt voor mij groot heel groot over. Daardoor is ook alles lekker ruim opgezet. Binnen bak is mega. Alles ziet er netjes uit en een is goed bereikbaar. Zag veel paarden trailers staan, dus denk dat stalling mogelijk is. Kantine zag er groot en netjes uit, wat er te krijgen is geen idee.
Wat leuk en prima georganiseerd.
We zijn rond aan het kijken voor een geschikte manege. Alles zag er pràchtig en netjes uit maar de stallen vond ik wel bijzonder krap.
Vandaag 16 april 2022 en morgen is het North Holland Horse Trials: een cross country. Geweldige leuk evenement en een lekkere sfeer!
Leuke en mooie manege. Vandaag naar springwedstrijd wezen kijken. Erg indrukwekkend zo hoog als er gesprongen word.
Ik heb een hele leerzame en energieke les gehad van lisanne kaagman vanmiddag.ze was echt mijn steunpilaar en heeft ook goed gekeken naar het paard wat bij bij je past thanks again!
Gewoon een top bedrijf met veel mogelijkheden! Altijd gezellig en mooie evenementen! Met daarnaast ook top paarden en pony's om op te rijden!
Beste manege ooit!!! Met goede en liefdevolle begeleiding van het leren paardrijden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid