facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Manege Belvedere

Manege Belvedere

Info

Gezellig Manegebedrijf op de Veluwe. Voor het maken van prachtige buitenritten!
Ook een gezellige manege voor onze vaste manegeklanten!!

Geschiedenis

Klein schalige manege in Nunspeet, direkt toegang tot ruiterpaden op de Veluwe, buitenritten voor zowel beginners als gevorderden.
Een gezellige manege voor dressuur en springlessen en we organiseren naast de FNRS wedstrijden regelmatig leuke activiteiten. Springcursussen, certificaat voor buitenrijden CBR 1,. Speciaal voor de kinderen filmavonden, ponydagkamp, sinterklaas en nog veel meer ....
U bent altijd welkom op de manege voor een kopje koffie om met ons kennis te maken,

Grts Team Belvedere

Adres: belvederelaan 24, 8072DG Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 0341254435
Stad: Nunspeet
Route: belvederelaan 24
Postcode: 8072DG



op zoek naar gerelateerd: Belvederelaan 24 nunspeet, Manege Hoenderloo, Manege Wekerom, Manege Hierden, Manege Heerde, Friese paarden manege Friesland, Western Manege Gelderland, Manege Visch kinderfeestje
Recensies
6 maart 2022 hebben wij een zeer geslaagde buitenrit mogen rijden op manege belvedere onder leuke begeleiding. Alle paarden hadden zeer nette goed passende zadels met veiligheid beugels en hoofdstellen. De paarden stonden dik in het stro en hadden ruim voldoende hooi. Na een rondje langs de paarden te zijn gelopen. Heeft de begeleiding de paarden verdeeld naar ervaring van elke ruiter. In de buitenbak mochten we opstappen en nadat we een paar rondjes hadden gestapt konden we vertrekken. Een leuke rit van ruim 2 uur met voldoende afwisseling in tempo. De paarden waren zeer braaf makkelijk te sturen en te remmen maar hadden wel zin om te gaan! We mochten tijdens het stappen 2 aan 2 rijden zodat wel ook gezellig konden kletsen. Voor ons was het een zeer geslaagde rit. En we gaan in de toekomst zeker nog een keer terug komen.
we hebben bij deze manege een gevorderde buitenrit van 2 uur gemaakt maar vonden het heel erg tegenvallen. We hebben alle drie ruime ervaring 25+ jaar maar we hebben haast alleen maar gestapt. Heel even gedraafd en twee hele kort galopjes waarin we moeite moesten doen om de paarden in galop te houden omdat tempo erg laag lag. Toen we vroegen om meer tempo wisselingen was het antwoord dat dit niet kon omdat de paarden gespaard moesten worden, ze moeten per dag 3 ! buitenritten van 2 uur lopen in het hoog seizoen. Een raar argument want we zijn gewoon betalende klanten en 6 uur per dag, 2x in het weekend is toch gewoon veel voor een paard Deze manege voelde voor ons dan ook meer als een bedrijf dan als een manege. Tijdens het boeken had ik aangegeven dat we gevorderd waren, ik heb zelf iemand van de manege gesproken en hier hebben ze niks gezegd over haast alleen maar stappen oid. Voor aanvang van de rit werd zelfs nog gecheckt of we gevorderd waren maar achteraf geen idee waarom. Wij rijden vrij regelmatig een buitenrit bij diverse maneges en hoeven echt niet in volle galop door het bos te scheuren maar voor ons was dit was echt de saaiste buitenrit ooit.
Wij wilden heel graag met zijn allen een buitenrit doen. Zonder ervaring met paarden. Hier konden we terecht. Wij waren met 5 mensen en werden door 3 medewerkers van de manege geweldig begeleid. Zeker voor herhaling vatbaar.
Het maken van een afspraak was wat lastig. De paarden zien er goed verzorgd uit en de stallen waren net schoongemaakt.
Leuk bedrijf, nu voor de tweede keer bij hun een bosrit gedaan beginnende rijder dus alleen stap gereden. Maar was weer erg leuk
Leuke manege in een prachtige omgeving. Tijdens een vriendinnen weekend een heerlijk ontspannen buitenrit gevorderd mogen rijden in stap en draf. Omdat het al even geleden was kneep mijn vriendin hem een beetje. Ze kreeg de kleinste en rustigste pony en na een aantal rondjes in de bak en de fijne begeleiding van Linda ontspande ze zienderogen. We hebben rustig aangedaan en keerden terug met een brede grijns op het gezicht. Bij mijn paardje werd aangegeven dat ze niet zo lief was en dat ik op moest passen bij de anderen in de buurt. Echter met een beetje ervaring en rust was het een superfijn dier om te rijden. Tijdens de rit ontspande ze zienderogen. Naderhand toch even lekker gepoetst en geknuffeld. Manege belvedere bedankt en wie weet tot ziens!
Review over paardrijden door het bos. Allebei geen paardrij ervaring maar dat was geen probleem. Je leert de basis en gaat daarna op pad. Goed geregeld, leuk avontuur, gezellige sfeer. Aanrader!
Onze dochter al weer een half jaar aan het paard rijden wat een super leuk Manege en na de les altijd even lekker uit stappen in het bos
Nette manage met vriendelijk personeel. Onze dochter heeft tijdens de vakantie een mooie buitenrit kunnen maken over de Veluwe.
Super leuke buitenrit gemaakt met twee vriendinnen. Fijne en professionele begeleiding met betrouwbare paarden en in een prachtige omgeving!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid