facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Manders Totaal Kozijnen

Manders Totaal Kozijnen

Info

Welkom op de facebookvan Manders totaal kozijnen. Dé specialist in ramen, deuren en kozijnen van kunststof, hout of aluminium. Schuifpuien, terrasdeuren, dakkapellen, voordeuren en horren. Bij Manders totaal kozijnen is kwaliteit vanzelfsprekend.

Geschiedenis

Welkom bij Manders Totaal-kozijnen. Dé specialist in ramen, deuren en kozijnen van kunststof, hout of aluminium. Schuifpuien, terrasdeuren, dakkapellen, voordeuren en horren. Bij Manders totaal kozijnen is kwaliteit vanzelfsprekend. Met voordelige prijzen en onze uitstekende service verzorgen wij een offerte op maat voor elke woning. Voor een goed advies en een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen. Graag maken wij een afspraak met u.

Adres: Industrieweg 52, 5731 HR Mierlo
Telefoonnummer: (0492) 47 53 97
Stad: Mierlo
Route: Industrieweg 52
Postcode: 5731 HR



op zoek naar gerelateerd: Simons Kozijnen Reviews, Montageankers aluminium kozijnen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Woonveste Bouw, Projectontwikkeling en Beleggingen Woonveste Bouw, Projectontwikkeling en Beleg... 395 meter goede opdrachtgever en zorgvuldige mensen, om maar even in vaktermen te blijven: op h...
BEE Cashback Home Nederland BEE Cashback Home Nederland 2 km Ontwerp nu je droomhuis met de BeeHomeApp Start met duurzaam bouwen en bespaar met d...
Recensies
Op 15 en 16 maart 2023 heeft Manders Totaal kozijnen uit Mierlo bij ons een dakopbouw geplaats. Het was onderdeel van het plan om onze ruimte van de badkamer uit te bereiden. In dit geval maatwerk omdat de badkamer in de bestaande situatie aan de buitenzijde geheel onder een 60° dak viel. De hoogte van de dakopbouw was dus gelijk aan de hoogte van de 1e verdieping. In overleg hadden we een startdatum van de verbouwing afgesproken 3 weken voor aanvang van de werkzaamheden door de sanitairspecialist. Zodoende hadden we in de zeer natte voorjaarsperiode de kans om de werkzaamheden op 2 droge dagen uit te laten voeren; alles in zeer goed overleg. De constructie is een houtskeletbouw geworden, met aan de buitenkant een afwerking met Keralit gevelbekleding kunststof, EPDM dakafwerking en een kunststof kozijn met draai-kiep raam en HR++ glas. Alles dus met onderhoudsvrije materialen en zeer goede isolatiewaarde. De werkzaamheden waren binnen de vooraf geplande tijd van 2 dagen gereed en alles werd perfect afgewerkt en opgeruimd achtergelaten. Wij zijn bijzonder tevreden met het resultaat en de prettige samenwerking met de specialisten van Manders Totaal.
Rob en zijn collega’s hebben in zowel ons oude als nieuwe huis naar volle tevredenheid kunststof kozijnen geplaatst. Vooraf hebben wij goed en eerlijk advies ontvangen. Tijdens de werkzaamheden zijn we steeds goed op de hoogte gehouden van de voortgang/planning. Daarnaast hebben Rob en Lars ons enorm geholpen om twee meubelstukken boven te krijgen waarvoor nogmaals grote dank. Kortom, super service en puik vakwerk!!
Dubbele tuindeuren laten installeren door Rob. Levertijd was lang maar verwacht door de huidige markt. Tuindeuren zijn snel en vakkundig geplaatst. Zowel binnen als buiten goed afgewerkt! Ook belangrijk ze werken netjes en staan open voor suggesties. Kortom aanrader!
Prachtige nieuwe kozijnen laten plaatsen. Prettig advies gesprek gehad, mede daardoor ook mooie hardstenen waterslagen laten plaatsen om het helemaal af te maken! Super blij met het resultaat, bedankt!
Ben heel tevreden met het geleverde werk. Rob reageert snel en komt afspraken na. Kozijn met openslaande deuren ziet er mooi uit. Rob en zijn collega hebben alles netjes achter gelaten.
Na de beneden verdieping nu ook de bovenverdieping aan de beurt door Rob en zijn collega’s laten maken. 3 slaapkamers kiep draai hout reliëf rechte hoek verbinding wit. Voordeur en kozijn ook aangepakt, beetje meerwerk en hulp geen punt. De mannen werken netjes en zijn prettig in de omgang. En…..nooit meer schilderen !
Prachtig product, Rob en zijn mensen werken als machines zo goed. En Rob is aardig en fair om over eindprijs stukje te onderhandelen. Het duurt even voordat je afspraak gemaakt hebt maar laat je daardoor niet afschrikken. Fantastisch product van fantastisch bedrijf !
Manders kozijnen levert kwalitatief hoogwaardige produkten. Rob neemt binnen 24 uur contact op zelfs als hij op vakantie is. Met betrekking tot de planning wordt tijdig aangegeven wanneer wat plaatsvindt. De showroom met uitleg geeft prima aan wat je kan verwachten en voor de juiste prijs kwaliteit verhouding. Producten zijn van het beste merk en vakkundig geplaatst en de afwerking erna is in overleg met de klant. Personeel is vriendelijk, netjes en opgeruimd en iedereen werkt keihard. Complimenten.
Zeer positieve ervaringen met Manders Kozijnen. Met Rob Noten en zijn team. Via een straatgenoot, die een schuifpui heeft laten plaatsen, bij Rob terecht gekomen. Showroom bezocht, schetsen gemaakt van gevelaanzichten met kozijnen, Rob is komen kijken. Binnen 2 weken offerte. We hebben 12 st kunststof kozijnen laten vervangen, zo ook de buren. Het werk is keurig volgens afspraak geleverd en gemaakt. De weersomstandigheden waren soms te slecht. Steeds goede communicatie of ze wel of niet verantwoord konden werken. Er is tijdens de afmontage ruimte om wensen te bespreken. De opleverpunten zijn netjes afgewerkt. De kozijnen van het Duitse merk Schuco zijn top!. Manders Kozijnen zeker aan te bevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid