facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mandalaclub Onze Mandala

Info

Bekijk onze vele mandala's of teken gezellig met ons mee. Wij komen 12 keer per jaar samen in Schiedam. Op proef meedoen is gratis.

Bezoekadres:
Zalencentrum De Ark
Hargplein 101
3121 VG Schiedam



"Onze Mandala is een gezellige mandala tekenclub en bestaat uit 3 groepen die elk 12 keer per jaar samenkomen in De Ark in Schiedam.Wie interesse heeft om met ons mee te doen, kan zich aanmelden voor een gratis proefdeelname. Ervaring met tekenen is niet nodig.Bevalt het? Dan kun je voor 30 euro 6x met ons meedoen, al is dit nu tijdens corona uitsluitend per e-mail."
Adres: Hargplein 101, 3121vg Schiedam
Stad: Schiedam
Route: Hargplein 101
Postcode: 3121vg



op zoek naar gerelateerd: Onze mandala 2021, Mandala tekenen Schiedam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Santos Makelaardij Santos Makelaardij 2 km Professionals in rentals in Schiedam and Rotterdam. Trustworthy, fast and affordable!
S'DAM S'DAM 2 km Werd er goed opweg geholpen. Platte grond erbij van Schiedam. En zo heb ik mijn beste...
Amatalux Meubelen Amatalux Meubelen 3 km Bezoek de showroom van Amatalux Meubelen, hier vindt u een uitgebreide collectie boxs...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid