facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Manara

Manara

Info

Neem ook een kijkje op onze website:
http://manara-restaurant.nl



"Sinds 1998 een bekend en vertrouwd adres voor de heerlijkste pizza’s en grillgerechten. Kwaliteit voor een eerlijke prijs!"
Adres: Hoofdstraat 74, 9501 cn Stadskanaal
Telefoonnummer: 0599652787
Stad: Stadskanaal
Route: Hoofdstraat 74
Postcode: 9501 cn



op zoek naar gerelateerd: Pizzeria La Piazza Stadskanaal, Shoarma Stadskanaal, Kimo Stadskanaal, Pizzeria Borger, Dolce Vita Stadskanaal menu, Makedonia Stadskanaal, Doner Stadskanaal, La Piazza menukaart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Domino's Pizza Stadskanaal Domino's Pizza Stadskanaal 511 meter Nu voor de 3e keer een koude pizza gekregen waar zelfs de kaas niet van gesmolten was...
La Piazza La Piazza 1 km Voor de 2e keer hier gegeten en ik moet zeggen erg lekker. Had een pizza met vlees en...
Recensies
De winkel is vies, kleine ruimte. Koude ei. Je krijgt rietjes die al gebruikt zijn, glazen zijn vies en stinken. Je word niet met respect behandeld. Ik raak iedereen af om hier niet te komen eten echt niet normaal!
Hassan ken ik nu 24 jaar, Hassan werkt er hard voor samen met zijn medewerkers. Ja zo veel mensen die bestellen gaat er ook dingen verkeerd ook bij ons. Maar Manara maakt er goed en eerlijk eten. Wil je niet zelf koken is Manara echt een aanrader.
Gisteravond geweest was gesloten maar toevallig kwam de eigenaar net aan omdat hij nog wat moest controleren hij vroeg wat ik wou en begon alles aan te zetten en maakte een lekkere shoarma schotel voor mij ik kom zelf niet uit Stadskanaal maar zat in een hotel nadat hij klaar was om mijn eten te maken heeft hij me zelf terug gebracht naar het hotel dat is nog eens service echt top bedankt daarvoor als ik nog eens in de buurt ben kom ik zeker terug echt een aanrader
Vandaag heerlijk bij manara gegeten, super heerlijke shoarma schotel. En dan te horen dat men wel eens moet wachten. Nou die ervaring heb ik echter niet. Maar als het druk is kan dat een keer voorkomen . Het kan in de horeca wel eens explosief zijn, pieken en dalen. Maar geduld is toch een schone zaak. Het is voor mij mij een superzaak , mag toch ook gezegd worden als ze 22 jaar t nog steeds op dezelfde plek goed draaien.
Lekker eten. Goed om af te halen. Bezorgen duurt altijd minimaal een uur....
Voor mij nooit weer, lang moeten wachten en vervolgens is het ook nog eens koud en niet te eten. Sausjes die niet geleverd zijn, waar je vervolgens nog weer een kwartier op wacht! Enorm slecht!
Duurt me al veelste lang
Beste pizza van stadskanaal Eten: 5/5
Lekker eten. Duurt even voordat de kok alles gemaakt heeft voor een groep van 28 personen. Oven heeft slechts plek voor 6 pizza's tegelijk. Eerste was al ruim klaar met eten, toen laatste tafel eten geserveerd kreeg. Personeel wel heel vriendelijk.
Na opnemen van verkeerde bestelling veel onbeschoft gezeur en gezeik bij het afrekenen, zelfs na het afrekenen werd m'n dogiebag nog weggegooid.. Zelfs met de kerstgedachte in m'n hoofd vind ik dit compleet beneden alle peil.. Bedankt maar klant kwijt..
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Manara met het openbaar vervoer


Stadskanaal, Busstation 170 meter
107
14
173
24
312
512
71
73
74
75
Stadskanaal, Spont 220 meter
107
24
71
Stadskanaal, Spont 320 meter
107
24
71
Stadskanaal, Luxemburglaan 330 meter
14
173
312
Stadskanaal, Luxemburglaan 350 meter
14
173
312

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid