facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Man met de Baard

Man met de Baard

Info

Koffiebranderij en theepakkerij waar je kan leren koffie te branden, koffie schenken en ook leert om samen te werken in teamverband.



"Wij maken koffie met karakter samen met mensen met karakter. Onze koffie maken we van de allerbeste koffiebonen die wij van over de hele wereld verzamelen. En wij geloven dat onze koffie daarom tot de beste van de wereld hoort."
Adres: Kolkweg 20 - 23, 8243 PN Lelystad
Stad: Lelystad
Route: Kolkweg 20 - 23
Postcode: 8243 PN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: man met de baard lelystad, de vrouw met de baard recepten, man met de baard koffie, de vrouw met de baard reserveren, vrouw met baard amsterdam, vrouw met de baard parool, de vrouw met de baard kookboek, buiten brouwersstraat 19h
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bites&Burgers by Georg since 2010 Bites&Burgers by Georg since 2010 2 km Heerlijk loungecafe met schitterend uitzicht in een gezellige ambiance!!!
Chocolate Company Chocolate Company 2 km Al jaren elke keer als we in batavia stad shoppen is dit onze lunch plek, toch was va...
Recensies
Opvallend en uitgesproken bedrijf, alles ademt hier koffie. Hebben oog voor detail en je wens, zeker met betrekking tot je smaak. Ze nemen rustig de tijd om te bepalen wat je lekker vind! - Persoonlijke benadering - Deskundig - Koffie! Een super prijs/kwaliteit verhouding, aanrader!
Uitstekende koffie in uiteenlopende smaken. Ik kom hier al jaren en zal dat ook blijven doen. Sinds enkele maanden verzorgt Man met de Baard ook voor de koffie bij ons op kantoor, zodat we ook daar van het zwarte goud kunnen genieten. Eigenaar weet waar hij het over heeft en is altijd in voor een gezellig praatje. Tevens is Man met de Baard erg sociaal betrokken en bieden ze kansen aan personeel met behoefte aan extra begeleiding. Aanrader!
Heerlijke koffie, de gastvrije en bevlogen eigenaar! Zij al vaste klant vanaf de opening en hebben zelfs onze eigen “blend” samengesteld! Een échte aanrader voor échte koffie.
Top koffie en thee, goede service en denken altijd met je mee.
Heerlijke koffie! Vriendelijke en open mensen. Goede kwaliteit, voor mij geen supermarkt koffie meer!!
Uitermate lekkere koffie. Super gastvrij en meedenkend met de klant. Mooie prijs kwaliteit verhouding.
Bittere te ver doorbrande bonen. Niks aan
Zeer lekkere koffie , bedreven eigenaar met passie voor z'n vak . Zullen zekers vaker terug komen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid