facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MAN in HORST

MAN in HORST

Info

Totaal concept voor mannen op gebied van mode en accessoires. De verkoop van bekende en onderscheidende merken maken de winkel de coolste winkel uit de regio. Een kleine greep? PME, Cast Iron, Kultivate, Anerkjendt, Rehab, Puma, Fjallraven en Pig&Hen.

Geschiedenis

Iedere laatste zondag van de maand geopend van 12.00 - 17.00!



"Totaal concept voor mannen op gebied van mode, gadgets en accessoires. Vooruitstrevende inkoop van bekende en onderscheidende merken. PME - Cast Iron - Kultivate and lots more...."
Adres: Kerkstraat 10, 5961 GD Horst
Telefoonnummer: 077-3980269
Stad: Horst
Route: Kerkstraat 10
Postcode: 5961 GD


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: MAN HORST Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jola mode Horst Jola mode Horst 272 meter Hele fijne kledingzaak, niet duur. Hele vriendelijke verkoopsters. Ook voor grote mat...
Recensies
Prijzige heren modezaak. Aan de buitenkant nodigde het wel uit om binnen te gaan kijken. Eenmaal binnen raakte ik heel snel mijn interesse kwijt. Ik dacht een hippe herenmode zaak in te stappen. Maar dat was het toch niet. Wellicht voor 60+.
Leuk en vriendelijk personeel. Reuze keuze in mannenmode!
Goed geholpen
zou een prachtige winkel kunnen zijn in elke grote stad. Op en top service, koffie, advies en gezelligheid. Niet gekocht maar erg leuk aanbod boeken , toys for boys en gadgets.
Geholpen door enorm vriendelijk personeel in een ongedwongen en zeer relaxte sfeer. De kleding is top, maar alles daar omheen dus ook!
De ideale plek voor leuke kleren! Nog gezellig ook :
Weeer met volle tas deze leuke winkel verlaten. Good job Richard!
Een leuke kleding winkel waar gied kleding hebben en kwaliteit.
Toffe plek met vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid