facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mamounia Palace

Geschiedenis

Evenementenlocatie



"Trouwen is één van de mooiste dagen in je leven en het moment dat je in het huwelijksbootje stapt, moet natuurlijk groots en spectaculair gevierd worden. Mamounia Palace biedt ongekende mogelijkheden die jullie huwelijksfeest tot een onvergetelijke dag zullen maken. Door onze ruime ervaring kunnen wij aan al jullie wensen tegemoet komen. Te denken valt bijvoorbeeld aan de officiële plechtigheid, een geweldig feest, een imposante bruidstaart of misschien wel een exclusief diner.Bij ons heeft u keuze uit verschillende zalen met aparte ingang, regelen wij de beveiliging, hebben we ruimte voor opvang van kinderen, heeft u een aparte bruidskamer en een bruidegomskamer en nog veel meer. Niks is ons teveel of te gek."
Adres: nieuwe veerdam 2, 3214LT Zuidland
Telefoonnummer: 0681206974
Stad: Zuidland
Route: nieuwe veerdam 2
Postcode: 3214LT



op zoek naar gerelateerd: mamounia palace rotterdam, mamounia party en events, mamounia zaal rotterdam, mamounia palace l party & events, mamounia zaal adres, feestzaal zuidland, la mamounia palace hôtel marrakech, la mamounia spa
Recensies
Wij hebben onze bruiloft hier gehouden in december. Ik zou het iedereen aanraden! Alle gasten vonden het eten heerlijk, service was perfect en ze zijn erg punctueel. Zowel op het achtergrond wordt alles goed geregeld. Ze snapten daarnaast exact wat ik wilde voor decor. Communicatie bij het organiseren en gedurende het feest was uitstekend. Mijn wens is volledig uitgekomen. Heel erg bedankt!
Ik heb hier mijn bruiloft gehad, wat een geweldige service heb je hier! Een prachtige zaal, ontzettend netjes en met alle faciliteiten die je maar kan bedenken. Je merkt echt aan alles dat klantvriendelijkheid op 1 staat, de eigenaar staat ten alle tijden open om met je mee te denken om voor een onvergetelijke bruiloft te zorgen. Het personeel is heel vriendelijk en het eten was ook heel lekker. Ik heb van veel van mijn gasten complimenten gekregen over de bruiloft en hoe goed alles geregeld was. Kortom, heb je een bruiloft of een feestje zou ik iedereen aanraden om eens bij partycentrum Mamounia Palace aan te kloppen, ik weet zeker dat je geen spijt zult hebben.
Bruiloft van mijn zusje gehad afgelopen week. Geweldige en zeer vriendelijke eigenaar die probeert mee te denken en altijd klaar staat voor al je vragen. Geweldige service en heerlijk eten! Een prachtige zaal die schitterend is gedecoreerd. Gratis parkeren, ruime kamers, heerlijke kamers voor de bruid echt een fijne zaal! Echt aan aanrader! Ik weet in ieder geval waar ik wezen moet.
21/5/22 hebben wij hier onze bruiloft gevierd. Ik neem normaal gesproken nooit de moeite voor recensies maar deze lieve mensen verdienen alleen maar zware respect. Van de eerste ontmoeting tot de dag zelf is alles fantastisch verlopen. Duidelijke en snelle communicatie en super service. De gasten waren ook zeer te spreken over de zaal. Lieve Sanae en Wail bij deze wil ik jullie nogmaals vanuit mijn hart enorm bedanken voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan. Ik wens jullie een vruchtbare toekomst met jullie zaak. R&S
Vooraf aan de bruiloft waren de wensen besproken en is door Wail en Sanae aangegeven dat ze aan de wensen konden voldoen. Op de bruiloft was het diner een grote chaos, ene tafel had eten de andere moest lang wachten. Het eten was zo heet dat je bij elke hap een slok water moest drinken. Gasten moesten om drinken vragen of zelf gaan halen. Bedankjes die zijn afgegeven om opgesteld te worden waren door de organisatoren helemaal vergeten om in de zaal op te zetten en ga zo maar door. Als je met ze in gesprek wil geven ze aan dat ze zich niet herkennen in de chaos die zij organisatie noemen. Hou je van chaos dan is Mamounia the place to be!
Een andere zaal heeft mij laten zitten voor mijn hennafeest. Bij Mamounia palace hebben ze me meteen geholpen met een ‘last minute’ geregeld feestje. De eigenaars zijn super vriendelijk. Je merkt dat al het werk met passie wordt uitgevoerd. Er wordt meegedacht en de wensen worden serieus genomen. Het eten was echt geweldig. Top feest gehad met een hele mooie binnen en buitenlocatie! Ik zou het echt iedereen adviseren.
Mijn eigen bruiloft hier gisteren gehouden. Het was Fantastischhhh. Het eten was van de zaal en was heerlijkkk. De eigenaren heer en vrouw waren heel open, makkelijk te benaderen en denken echt met je mee. Ik zal het zeker aan iedereen die ik ken aanraden.
Super mooie zaal met geweldige en behulpzame eigenaren! Wij waren gelijk verliefd op de zaal. Super mooi, netjes en voorzien van alle faciliteiten in een rustige groene omgeving! De eigenaren denken van begin tot einde met je mee en zorgen ervoor dat de bruidspaar kan genieten van hun avond. Zeker een aanrader!! Bedankt Sanae & Wail!
Binnen 1 jaar heb ik het genoegen gehad om gebruik te mogen maken van de diensten van Mamounia Palace. De bruiloft van mijn eerste dochter mid 2021 en het Henna feest van mijn tweede dochter deze maand. Woorden schieten tekort om te beschrijven hoe het team van Mamounia Palace ons heeft bijgestaan. Het geduld bij het aanhoren en beantwoorden van al onze vragen. Het opmerken van de struggles en het meedenken en soms aanbieden van oplossingen ervoor. Als je opzoek bent naar een, in alle opzichten, prachtige ruimte, dan raad ik jou Mamounia Palace zeker aan. Wil je ervan verzekerd zijn dat je iemand hebt die verder dan het uiterste voor jou gaat? Die tijdens de stressvolle voorbereidingen jou zoveel mogelijk ontzorgd? dan raad ik jou 100% zeker het team van Mamounia Palace aan. Met de locatie, begeleiding en ondersteuning van het team, zul jij verzekerd zijn van een prachtige dag.
Mijn vriendin heeft haar bruiloft gevierd bij Mamounia Palace. Het is echt een prachtige ruime locatie en hartstikke schoon. Het eten was heerlijk en het personeel is hartstikke vriendelijk. Als je op zoek bent naar een locatie is Mamounia Palace zeker de moeite waard!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Mamounia Palace met het openbaar vervoer


Zuidland, Zuidland Centrum 50 meter
106
Zuidland, Zuidland Centrum 70 meter
106
Zuidland, Stationsweg 310 meter
107
Zuidland, Stationsweg 350 meter
106
107
Zuidland, Stationsweg 370 meter
106

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid