facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mamola Motoren

Mamola Motoren

Info

Mamola, gevestigd in het Gelderse Laren, is na 20 jaar een nog steeds groeiende motorzaak, waar service, kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan.

Geschiedenis

Het bedrijf Mamola (Marius Motoren Laren) is ontstaan uit de combinatie werk en hobby. Na jarenlange ervaring in een gespecialiseerd motorbedrijf is in 1996 besloten een eigen bedrijf op te starten.
In eerste instantie vormden in- en verkoop en reparatie van motoren de hoofdactiviteiten binnen het bedrijf. Maar in de loop der jaren is Mamola Motoren uit zijn jasje gegroeid en heeft in 2005 een nieuw onderkomen gevonden. Eenmaal gevestigd aan het huidige adres - Molenveld 2 te Laren (Gld) - zijn ook motorkleding, helmen en accessoires deel gaan uitmaken van het aanbod. De service voor u als klant wordt op deze manier nog completer!

Service
Alle grote merken motoren kunt u bij ons vinden. Of u nu houdt van sportief rijden of toerrijden, bij Mamola Motoren vindt u zeker wat u zoekt. Voor een proefrit bent u altijd welkom!
Tevens kunt u bij ons terecht voor reparatie en onderhoud van uw motor. Onze professionele werkplaats is van alle moderne apparatuur voorzien en onze monteurs staan voor u klaar met deskundig advies. Bel voor een afspraak of kom langs!

Zekerheid
In de afgelopen jaren heeft Mamola Motoren een goede reputatie opgebouwd en daardoor een plaats weten te veroveren in de gevestigde motorbranche. Mamola Motoren staat dan ook garant voor goede persoonlijke service en gedegen advies.

U kunt bij ons terecht voor:

In- en verkoop van motoren
Onderhoud en reparatie van uw motorfiets
Verkoop motorkleding, helmen en overige accessoires

De motoroccasions op onze website worden vanwege een continue wisselende voorraad regelmatig geactualiseerd. Onze voorraad bestaat onder andere uit motoren van de merken Honda, Suzuki, Kawasaki, Yamaha, Ducati, Triumph en BMW.

Vanaf 1 Oktober tot 1 Maart geen koopavond.

Adres: Molenveld 2, 7245CA Laren
Telefoonnummer: 0573-402022
Stad: Laren
Route: Molenveld 2
Postcode: 7245CA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Mamola motoren ervaringen, Motor Eibergen, Motor occasions Arnhem, Motor dealer, MotoPort Breda motoren, Motor huren Overijssel, Motor onderhoud Deventer, Motor Outlet Deventer
Recensies
Op een zaterdagmiddag in Lochem wilde motor niet meer starten. Wegenwacht duurde wel heel erg lang, dus stoute schoenen aan en Mamola gebeld. Nou... wat een service! Motor werd door Marnix opgehaald en vakkundig door de mangel gehaald. En 's avonds weer gewoon terug naar Leeuwarden op de eigen motor! Het is dat de afstand Leeuwarden - Lochem een beetje enthousiast is voor motoronderhoud, maar als je daar in de buurt woont of werkt: breng je motor daar maar heen!
Goede motorzaak goede service vriendelijk contact en zeker een aanrader. Zijn ook gewoon eerlijk als tijd is om motor te vervangen als niet meer rendabel. Is om te blijven reparen. Heb mijn tweede motor daar gekocht en in onderhoud en geen intentie om ergens anders heen te gaan.
Kleine zaak met toch wel flink aantal mooie motoren. Kwaliteit voor kwantiteit. Vriendelijk geholpen.
Fijne service. Eerlijk, betrouwbaar en no-nonsense op z'n Achterhoeks. Dank Marius voor de levering van mijn eerste motor. Top!
Fijne en goede motorzaak waar ik een tijd geleden al 2 motoren had aangeschaft. Inmiddels als heropstapper mijn 3e motor bij Marius gekocht. Dat zegt natuurlijk eigenlijk al reeds alles want als ik ontevreden zou zijn had ik niet nogmaals een motor bij Marius aangeschaft. Zeer goede service en erg behulpzaam, een aanrader voor de ervaren en beginnende motorrijder. Marius en zijn team staan voor je klaar en denken met je mee. Eerlijk en transparant zaken doen, zo zie ik het graag weten waar je aan toe bent. De koffie is er ook erg lekker maar dat terzijde. Michel Huetink. Zutphen
Kleine motorzaak met goede persoonlijke service, niet te veel poespas, schept vertrouwen. Hier in november een motor gekocht, de eerste 10.000km geen gekkigheid mee gehad, wat kleine dingen onder garantie laten vervangen, werd niet moeilijk over gedaan.
Monteren alleen banden die je daar hebt gekocht. Dus wil je je eigen stijl banden. Of heb je banden over. Dan leggen ze deze hier er niet om…hier had ook gewoon wat voor gerekend kunnen worden toch?
Altijd vriendelijk, kundig en snel geholpen bij Mamola motors. Koffie is ook prima
Meerdere keren perfect geholpen. Met vanalles zoals banden en dingen aan het motorblok zelf.
Met een defect geïntegreerd remsysteem kwam ik een aantal jaren geleden terecht in Laren Gld ; dan maar een andere motor bij Mamola kopen voor minder dan de door de dealer genoemde exorbitante prijs voor vervanging kon echt niet anders ! van de rempomp. Waarna Marius eigenaar voorstelde de peperdure module uit te bouwen en naar Duitsland te verzenden voor revisie door een specialist. Remt nu weer tiptop voor de helft van de prijs genoemd door "der Exclusiv dealer". Sinsdien de motor al meermaals naar Laren gebracht en - indien nodig - lachend met streekbus en trein 100 km naar en van huis gereisd. Waarvoor je ook komt, een bezoek aan Mamola motoren is de moeite waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid