facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mamma Mia

Mamma Mia
Adres: Veenhoopsweg 42, 9422 AC Smilde
Telefoonnummer: 0592-415564
Stad: Smilde
Route: Veenhoopsweg 42
Postcode: 9422 AC


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 16:00 - 23:45
Zaterdag: 16:00 - 23:45
Zondag: 16:00 - 22:00

Recensies
Perfect! Bij vertrek van de bezorger werden we gebeld, op exact de doorgegeven tijd stond de bezorger voor de deur. Vriendelijke bezorger, Pizza's waren de beste in tijden naar onze ervaring met verschillende andere partijen. De pizza pollo speciaal was uitzonderlijk goed. Kort gezegd, zeker een aanrader!
Kwalitatief goed eten, aardig personeel! Zeker een aanrader om te bestellen of op te halen!
Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel. Pizza 27 is een echte aanrader!
Ik heb een pizza Tonno van € 10. Het ligt in de prullenbak. Ik gooi nooit eten weg maar na 1uur 28 minuten kwam het eten aan. Echt geen €10 waard. Heel veel kaas proef ik en zie verder niks dan een klein beetje tonijn en smaakte zoutig en was koud. Ik wacht tot ik bijna verga van de honger en dan begin ik pas aan de Dőner schotel. Ben bang dat het ook de container ingaat. GEEN PIZZA TONNO BESTELLEN. ZE WETEN NIET HOE HET HOORT TE SMAKEN. GOEDKOPE TROEP. EERSTE EN LAATSTE KEER DAT IK HIER BESTEL. EN DUURDER DAN EEN ANDER. Ik voeg er nog een foto bij zodat je je eigen pizza ziet van €10 Wat bij een ander voor Marguerita doorgaat voor €6
Pizza eten zonder Italiaanse sfeer, vanwege de snackbar uitstraling van de inrichting en de Hollandse kwijlmuziek die veel te hard stond. En als drank Coca Cola die meer dan een jaar over de datum was toen wij hem in mei 2019 geserveerd kregen. Toch drie sterren, omdat de pizza's lekker waren en vriendelijk geprijsd.
Vaker besteld alles is goed voor elkaar optijd bezorgd eten smaakt heel goed vriendelijk personeel!
Ruim 20 minuten te laat klaar. Kreeg vervolgens de bestelde vispizza. Zeer slappe, papperige bodem, veel te veel kaas, nagenoeg geen vis. Ansjovis ontbrak geheel, zalm niet gevonden, 3 mosselen en 4 garnalen. Nooit weer.
Pasta was verbrand en een lasagne besteld deze smaakte uitsluitend naar zout en kruiden was niet te eten we hebben het dan ook na 3 happen weg moeten gooien zo smerig was het. Ik zou hier persoonlijk niet meer bestellen
2 bakken Spaghetti na 1 hap de prullenbak in €22,- wat een rommel. Dacht lokaal iets bestellen maar was helaas eenmalig.
Bezorging precies op tijd, op zaterdag wat normaliter toch een drukke dag is. Pizza's waren heerlijk, warm en zagen er goed uit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid