facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MaMarieke

MaMarieke

Info

Handwerkwinkel

Geschiedenis

Fournituren webshop MaMarieke!
Stoffen, flockfolie, flexfolie, kam snaps en handige benodigdheden, fournituren, workshops, snelle levering en kwaliteit.



"MaMarieke is een webshop waar je toffe kwaliteit stoffen, fournituren en handigheidjes vindt. Je kunt altijd advies en kleurhulp vragen. Ook worden er af en toe workshops gegeven."
Adres: Schuttersstraat 15, 6941EB Loil, Gelderland, Netherlands
Stad: Loil
Route: Schuttersstraat 15
Postcode: 6941EB



op zoek naar gerelateerd: Stoffenuitverkoop, Handige Naaibenodigdheden, Sofilantjes patronen kopen, Zoomhulpje, Verdwijnstift, Soft sweat stof, Handige naaihulpjes, Tassen Vlieseline
Recensies
Altijd heel correct en snel geleverd. De maatlabeltjes per 10 zijn zo heel handig!
ik bestel wat wat staat afgebeeld als rol en in een doos. vervolgens is het te laat geleverd. waarna er een briefpost in me brievenbus zit. ik open de enveloppe en vind een gevouwen gekreukeld en gescheurd product in een plastic zakje, en moet ik het eerst op eigen kosten terugsturen waarna hun bepalen of je je geld terug krijgt. ik heb elders al gekocht wat ik nodig had. zonde van me tijd en geld dit.
Erg blij dat je maatlabeltjes verkoopt. Ik heb ze voor mijn verjaardag gekregen . M vr. Gr. Leonie van Nijnanten.
Zocht bretelclips. Bij Mamarieke voor een mooie prijs en snel ontvangen. Prima service
Top! Gisteren besteld vandaag in huis!
Heel vriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid