facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mamaflow

Mamaflow

Info

Zwangerschapsyoga in Haarlem, postnatale yoga, mamayoga & babymassage, babyyoga, partnerlessen, diverse workshops, doula

Adres: Zaanenstraat 18, Haarlem
Stad: Haarlem
Route: Zaanenstraat 18



op zoek naar gerelateerd: Zwangerschapsmassage Haarlem, Studio mama flow virtuagym, Yoga Haarlem, Zwanger Haarlem, Dreumes Haarlem, Ouder & Kind yoga Haarlem, Yoga Haarlem Noord, Yoga voor mannen Haarlem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Prins Marcia van den Bergh Prins Marcia van den Bergh 474 meter Doula Praktijk voor begeleiding tijdens zwangerschap en bevalling. I do not empower...
Doula Tribe Doula Tribe 3 km Bij Doula Tribe kun je kiezen welke doula bij jou past. Zeer binnenkort lanceren wij ...
Recensies
Ik raad iedere zwangere vrouw aan Larissa te bezoeken voor een massage. Ze neemt de tijd voor je, fantastische massage en hele fijne tips en pep talk. Dankjewel Larissa voor de support!
Larissa is de beste! Dan even mijn uitleg: ben je zwanger, twijfel niet verder en boek een massage en ga naar de yogalessen. Echt, elk zwangere lichaam kan het gebruiken. Wees een beetje liever voor jezelf. Twijfel niet over de kosten: het is de beste investering die je nu kunt doen. En dat zeg ik als ervaringsdeskundige want tijdens mijn eigen zwangerschap heb ik veel gehad aan de yogalessen en ook de periode daarna. Want ik ben ook met mijn baby naar de lessen babymassage geweest. Larissa is altijd een steun voor mij. En daarnaast is het leuk om andere zwangeren te leren kennen. Heb ik je genoeg overtuigd? Overtuig dan ook die man thuis om met je mee te gaan naar een partnerles. Zeer de moeite!
Ik ben heel blij met Larissa. Mijn hele zwangerschap heb ik massages bij haar gedaan en ook na de bevalling. Ze is super goed in haar werk en heeft veel kennis en ervaring.
Heerlijke momenten voor mezelf bij Larissa. Zij voelt goed aan wat je als mama nodig hebt: ontspannen in de zwangerschap en voorbereiding op de bevalling geen puf-cursus!, eerste oefeningen om spieren te sterken en houding te verbeteren na de bevalling en gewoon yoga voor drukke mama's. Ook de massages zijn heerlijk!
Larissa is top docente! Een fijne en duidelijk les. Door een tikje humor toe te passen, voelt het minder “zweverig” vooral met de zwangerschaps yoga wordt je echt voorbereid op je bevalling en je kunnen.
Vanaf week 17 tot m'n bevalling heb ik hier yoga gedaan, voornamelijk bij Larissa. Is heel goed bevallen. Ik ben gewend om flink te sporten en poweryoga te doen en dit is juist heel rustig en low-impact, maar ik heb het als heel prettig ervaren. Larissa is een hele relaxte, spontane docent. Naast het bewegen is er ook altijd even tijd om kort te vertellen hoe het gaat en krijg je wat tips van de docent of mede-zwangeren.
Ik startte twee jaar geleden met de heel fijne lessen zwangerschapsyoga, waardoor ik echt vol vertrouwen in mijn eigen lichaam de geboorte van onze dochter kon laten gebeuren. Het was prettig om te weten dat er zoveel meer te doen is dan alleen de houdingen die je op aanwijzingen van de verloskundige gaat doen. Je hebt zo de mogelijkheid om te voelen en uit te proberen wat het beste voor jou is, in dit intense proces. Tijdens de supersnelle geboorte van onze dochter bleek dat ik vooral heel veel aan de gouden draad ademhaling gehad. Ik hoorde Larissa nog als een vriendelijk achtergrondstemmetje: “lang, lang, laaaaaang..’ ;- Zonder de yogalessen had ik zeker niet zo in mezelf kunnen keren en erop durven vertrouwen dat alles goed zou verlopen met mijn eigen kunnen. Heel wonderlijk en mooi! Inmiddels volg ik de well woman yoga lessen, met net zoveel plezier als de zwangerschapsyogalessen destijds.
Heerlijke massages, leuke lessen voor moeders en baby's. Larissa was echt een enorme steun voor mij tijdens mijn zwangerschap en na de geboorte. En als kers op de taart: het fijne accent .
De yoga is heerlijk ontspannend! Ik heb zowel yoga tijdens mijn zwangerschap, vlak erna gedaan en nu nog steeds. Zo kom je weer goed in shape, mentaal en fysiek. De sfeer is open, gezellig met een theetje na afloop. Ook de baby massages en peutergym zijn leuk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid